17.kolo TJ Vysočany : SK Křenovice 3 : 4 ( 0 : 2 )

Vydáno: před 6 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 8427×

TJ VYSOČANY   :   SK KŘENOVICE   3  :  4   (  0  :  2  )

Sestava:  Zouhar D. – Ševčík P.(57. Přibyl M.), Hejč T., Vágner L., Škvarenina L.  -  Torda J., Klimeš M., Hejč J., Kala J. –  Nečas R., Beneš M.

Na střídání:   Přibyl M., Konečný D.   

Střelci branek:  49.a 89. Vágner Lukáš, 85. Torda Jan - 20.(PK) Klimek Karel, 37. Pyszko Šimon, 83. Kubl Marek, 88. Světelský Tomáš

V důležitém střetnutí v boji o záchranu jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo SK Křenovice. Bohužel díky nepovedené první půli jsme celé utkání tahali za kratší konec a hosté si zaslouženě odvezli všechny body.

Do utkání jsme vstoupili velmi vlažně a hlavně bez pohybu. Hosté nás přehrávali zejména ve  středu hřiště, z čehož pramenilo, že jsme nebyli schopni více kombinovat a po zisku míče následovala rychlá ztráta. První branka padla ve 20. minutě po našem nedorozumění mezi stoperem a brankářem, když se hostující útočník v pokutovém území, doslova prodral k míči, následně byl faulován a z nařízeného pokutového kopu se nemýlil Klimek. I když v první půli hráli především hosté, tak to byli naši, kteří si vytvořili větší brankové příležitosti. Nejprve se na levé straně uvolnil Nečas, ale jeho střela z úhlu mířila mimo tři tyče. Po té se za hranicí pokutového území uvolnil Beneš, ale jeho střelu mířící do šibenice bravurním zákrokem vytěsnil hostující brankář. Po těchto šancích se v 37. minutě dostali ke slovu opět hosté. Na zdánlivě ztracený míč mířící za brankovou čáru naši obránci vůbec nereagovali, jenže hostující hráč ho dokázal doběhnout, před bránou našel volného spoluhráče a pro něho nebyl problém dopravit míč do sítě 0:2. Na obdrženou branku jsme zareagovali asi jedinou povedenou kombinační akcí první půle, na jejímž konci Torda přihrával na lépe postaveného Hejče, ale jeho střela do odkryté brány mířila vedle a tak se do kabin odcházelo za nelichotivého stavu pro naše barvy.

Druhá půle pro nás začala mnohem lépe. Již ve 49. minutě se k trestnému kopu postavil Vágner a kontaktní brankou na 1:2 dal našim hráčům naději na zvrat. Od této chvíle jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem a hrálo se především na soupeřově polovině. Už to vypadalo, že se další branky v dnešním utkání nedočkáme, ale v poslední desetiminutovce se strhla doslova branková průtrž. Naši hráči vrhli všechny síly do útoku a v 83. minutě po závaru před brankou hostů, následoval rychlý protiútok a hostující Kübl zvýšil na 1:3. Na obdrženou branku jsme ihned zareagovali, když Přibyl přesným centrem našel osamoceného Tordy a ten krásnou střelou snížil na 2:3. Po vstřelené brance chybělo velmi málo a mohlo být srovnáno. Nejprve byl v pokutovém území atakován Nečas, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá, což se vůbec nelíbilo přihlížejícím divákům. Následně se k trestnému kopu postavil Vágner, ale jeho střela pouze orazítkovala břevno brankové konstrukce a tak následoval opět rychlý protiútok a hostující hráč Světelský křižnou střelou zvýšil na 2:4. I na tuto branku naši ihned zareagovali, když se k odraženému míči za hranící pokutového území dostal Vágner a druhou brankou v zápase snížil na 3:4. V posledních minutách mohli hosté definitivně rozhodnout dnešní napínavé utkání, ale hostující Klimek svůj druhý pokutový kop neproměnil. Nicméně naši hráči se už k vážnějšímu ohrožení hostující branky nedostali a utkání tak skončilo naší těsnou prohrou.     

Příští utkání:

FC Medlánky : TJ Vysočany   SO 21.4.2018    10:15    (hřiště FC Dosta Bystrc-Kníničky)     

Odjezd autobusu 8:30 od autobusové zastávky. 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše