FOTBAL - výsledky

Vydáno: před 5 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 6922×

1.B.:    FK Podolí u Brna - FK Vysočany / Šošůvka  A    5 : 4  (0 : 2)

 

Sestava: Valach Jaroslav – Maňoušek Jiří, Beneš Michal, Škvarenina Libor, Bezděk Luboš – Petržel Aleš, Grmela Miroslav (88. Přibyl Martin), Doležel Petr, Hejč Jiří - Sehnal Luděk, Krátký Marek

 

Branky: Dolák Jan 2, Šťastný Daniel, Poláček Filip a Veselovský Tomáš – Sehnal Luděk, Petržel Aleš, Doležel Petr a Krátký Marek

 

V důležitém utkání o odpoutání se od spodku tabulky jsme uspěli pouze v prvním poločase, protože v tom druhém se naše hra zhroutila jako domeček z karet a domácí si tak přispěli zasloužené vítězství.

Utkání se odehrávalo na velmi nerovném hřišti, což se podepsalo na technice obou mužstev. Díky tomuto aspektu domácí nešli hned ve 2. minutě utkání do vedení, protože domácímu útočníkovi, který se z pravé strany řítil na Valacha, v době kopu odskočil míč na holeň a jeho střela skončila vysoko nad bránou. Naši dokázali odpovědět v 9 minutě, když se na pravé straně v souboji o míč prosadil Petržel, přesným centrem před bránu našel zcela osamoceného Sehnala, který svou šancí nepohrdl a otevřel skóre dnešního utkání, 0:1. V první půli jsme trpělivě bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků, s čímž si domácí borci nevěděli rady. A v 39. minutě se nám jeden povedl přetavit v branku, když si po pravé straně naběhl Petržel, „zasekávačkou“ se zbavil obránce a přízemní střelou na zadní tyč zvýšil naše vedení, čímž uzavřel poločasové skóre, 0:2.

Bohužel do druhé půle jsme vstoupili jako vyměnění. Místo trpělivého bránění dvoubrankového vedení jsme nepochopitelně otevřeli hru a hnali se do útoku. Jenže v této fázi jsme kazili jeden míč za druhým, domácí hráči naší obranou procházeli jako nůž máslem a během 20 minut třemi brankami otočili nepříznivý stav ve svůj prospěch, 3:2. Po třetí obdržené brance jsme se trochu zvedli. Běžela 69. minuta a Doležel krásnou střelou „pod víko“ srovnal na 3:3. Naše pojetí hry se ale nezměnilo a v 85. minutě po naší „hrubici“ domácí opět odskočili do vedení, 4:3. S tímto stavem nesouhlasil Krátký, který se hned o minutu později dostal k hranici pokutového území a přesně mířenou střelou opět srovnal na 4:4. I tak nakonec slavili domácí. Naši hráči se i v poslední minutě nepochopitelně hnali za vítězstvím, následovala chyba, rychlé přenesení hry do naší rozhozené obrany a hrdinou domácích se stal Dolák, který svůj nájezd s přehledem proměnil a uzavřel dnešní utkání na konečných 5:4.           

Příště: V dalším domácím střetnutí přivítáme v „hodovou“ a zároveň sváteční sobotu 28. září na hřišti v Šošůvce soupeře z Rájce-Jestřebí. Začátek zápasu je stanoven na 14:30 h. Zveme všechny příznivce.

 

OP:    FK Kunštát B - FK Vysočany / Šošůvka  B    3 : 0  kont. 

Vzhledem k vysokému počtu omluvenek jsme nebyli schopni k sobotnímu duelu nastoupit a utkání tak bylo zkontumováno ve prospěch domácích.

Příště: V neděli 29. září se představí naše rezerva ve Vysočanech, kde jí budou od 16:30 h. soupeřem fotbalisté z Adamova. I zde zveme příznivce kopané.

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Březen 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše