Vánoční strom v obci už svítí

Vydáno: před 14 lety | Autor: Blanka Hejčová | Kategorie: Akce MŠ
Komentáře: 4× | Počet přečtení: 20684×

V pátek 4. 12. v  podvečer se u hasičské zbrojnice sešla spousta lidí. Bylo slyšet hrát hudbu, která upozorňovala, že se bude v této adventní době něco dít. Chystalo se rozsvícení vánočního stromu v obci.

Po krátké zdravici pana starosty vystoupily děti z MŠ. Ty si připravily pohádku Princezna ze mlejna. Perfektní kostýmy, za které poděkování a obdiv patří rodičům, a téměř herecké výkony malých dětí vyvolaly u přihlížejících obdiv a vánoční strom se mohl rozsvítit.

Ty větší - děti ze ZŠ si připravily poetické, velmi pěkné pásmo povídání a písní. Při tomto rozsvítily obří adventní věnec, který zdobí vesnici i nyní.

V další části večera vystoupily děti z taneční skupiny Kamarádi pod vedením Petry Pořízkové. Také jejich vystoupení se velice líbilo a bylo pěkným zpestřením.

Nádherným naladěním v předvánočním čase bylo vystoupení mladých vysočanských talentů Veroniky Sekaninové a Pavla Ševčíka. Jejich písně nás přímo "pohladily na duši".

Během večera se prodávaly tradiční medové perníky z MŠ, a také občerstvení "Pod plechem".

Poděkování patří všem, kteří se na akci podíleli: dětem a dospělým, kteří s nimi vystoupení nacvičili, panu Milanovi Včelařovi, který velmi ochotně celou akci ozvučil a zajistil veškerou aparatutu, p. Mynaříkovi a hasičům, pernikářce Verunce a Kubovi, obci a  ochotný lidem, kteří nám pomohli.

Těšíme se na setkání i v příštím roce.

 

Pokud se vám akce líbila nebo naopak chcete něco vytknout, budeme rádi, pokud se ozvete v komentářích pod článkem. Máte-li k této akci nějaké fotky vhodné k doplnění tohoto článku, zašlete mi je prosím e-mailem, děkuji.

Komentáře (4)

  • Odkaz na komentář

    Petr Panáček, před 14 lety

    Akce se uskutečnila na pozemcích TJ Vysočany a zásluhou naší TJ je i parádní osvětlení celé akce.V zimním počasí přišel vhod učinkujícím i čaj,který naše organizace zdrama dětem připravila.A poděkování patří i všem členům TJ Vysočany,kteří se na akci podíleli.Petr Panáček-předseda TJ Vysočany

  • Odkaz na komentář

    Divak, před 14 lety

    Akce byla vydarena.Akorad byla skoda,ze ke konci uz nebylo co k piti. Ale jinak vsem zucasnenym klobouk dolu,myslim,ze takovou akci nikde v okoli nemaji.

  • Odkaz na komentář

    Petr Panáček, před 14 lety

    To,že došlo pití hlavně víno a medovina je z důvodu,že se bralo objemově podle loňského roku.

  • Odkaz na komentář

    Divak 2., před 14 lety

    No to znamená, že z Vysočan se stává čím dál větší opilci

Zapojte se do diskuze k článku:




Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše