Pasování na školáky - když ptáčata z hnízda odlétají.

Vydáno: před 6 lety | Autor: Blanka Hejčová | Kategorie: Akce MŠ
Počet přečtení: 8522×

Konec školního roku bývá plný očekávání. Pasování na školáky se stalo slavnostní akcí, na kterou se dlouho připravujeme. Naplánovali jsme zahradní slavnost, vyzdobili školní zahradu, ale počasí nás donutilo v poslední chvíli vše přesunout do sálu v kulturním domě. Vše dobře dopadlo. Sál se postupně celý zaplnil. Děti přicházely nejen s rodiči, ale přišly i babičky, dědečci, tety, strýcové, kamarádi...

Předškoláci předvedli, co se naučili - básničky, písničky, každý představil sebe, svoji rodinu, prozradil co rád jí, o co se zajímá, čím by chtěl být... Slavnostního pasování se ujali členové královské rodiny Petroslav I. a Václav I. Děti dostaly šerpy a dárky na památku. Pan starosta jim popřál hodně štěstí a úspěchů a také jim předal dárky od obce.

Všechny děti z MŠ nám zatančily. Vtipné vystoupení dětí - hudební skupina - pobavilo všechny v sále. Živá hudba (tatínci Víťa a Martin) byla super.

Děti jsou jako ptáčci, kteří opouštějí svá hnízda a odlétají do světa. Téměř všichni pobývají ve svém hnízdečku - tím se stala naše MŠ, tři roky. Společně jsme prožily spoustu hezkých chvil, na které věřím, že budou děti rádi vzpomínat. Loučení není lehké pro děti ani pro nás - učitelky. Na oslavě nemá chybět dort. Teta Ilona upekla dort - hnízdo se 7 ptáčky pro předškoláky, ten jim rozdělila ( 7 dětí, 7 ptáčků). Ostatní děti dostaly ovocný dort. To byla dobrota! 

Přejeme všem našim ptáčkům- ŠŤASTNOU CESTU, hodně štěsti v životě.

Všem dětem přejeme pohodové prázdniny plné sluníčka. 

Děkujeme všem, kteří nám pomohli s přípravou i organizací.

Kalendář akcí v obci

Předchozí Březen 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše