Pasování na školáky

Vydáno: před 5 lety | Autor: Blanka Hejčová | Kategorie: Akce MŠ
Komentáře: 0× | Počet přečtení: 14108×

Školní rok pomalu končí. Naplánovali jsme odpolední zahradní slavnost, kde jsme chtěli slavnostně pasovat předškolní děti na školáky. Vyzdobili jsme zahradu, obec nám zapůjčila stan a lavice, připravili jsme fotokoutek. Děti na zahradě obědvaly. Odpoledne se však počasí prudce změnilo a začalo pršet. Akci jsme proto přemístili do sálu kulturního domu. Pan Brdár připravil ozvučení a celé odpoledne dětem hrál pro radost.

Předškoláci nám zazpívali, zarecitovali a pověděli něco o sobě: čím by chtěli být, co rádi dělají, co jim chutná... Potom nás navštívil posel  římského císaře Tita Vespasiana Paulus suticuluc Tussis Maximus, který děti slavnostně pasoval. Děti dostaly šerpy, pamětní list, knihu a tričko s logem MŠ na památku ze školky. Za obec děti pozdravila paní místostarostka  a předala jim knihu a dárkový ručník. Maminka Lucka poděkovala za rodiče předškoláků všem pracovnicím MŠ. Kytičky předali kluci a děvčata dárkový poukaz, který mile překvapil a potěšil. 

Po krátké přestávce všechny děti ze školky předvedly taneční vystoupení. Proměnily se ve včelky, vosy a čmeláky. Za odměnu dostaly dort, který jim upekla paní asistentka - teta Ilona. Následovalo vypouštění balonků se jmény předškoláků, tanec na přání dětí, večeře a volná zábava. Další balonky si děti odnesly domů. 

Děti odcházely plny dojmů a krásných zážitků. Přejeme jim, aby se jim dařilo nejen v základní škole, ale i v životě.

 

 

Komentáře (0)

Zapojte se do diskuze k článku:




Kalendář akcí v obci

Předchozí Srpen 2019 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Zobrazit vše