6. kolo RUDICE : VYSOČANY 3 : 3 ( 1 : 1 )

Vydáno: před 10 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 27146×

RUDICE   :   VYSOČANY    3  :  3   (  1  :  1  )

Sestava:  Vágner P. – Hejč T., Beneš M., Zouhar J., Zavadil P. - Hejč J., Rudolf P., Pokorný T., Torda J. – Slouka T., Nečas P.

Na střídání:  Grmela M.

Střelci branek:  2x Sehnal., Konečný -  Torda J., Hejč T., Hejč J.

V 6. kole okresní soutěže jsme zajížděli do Rudice, kde se nám spíše nedaří a tak jsme tohle prokletí chtěli konečně prolomit. I když jsme během utkání dokázali soupeři odskočit na rozdíl dvou branek, tak jsme se nakonec z vytoužených 3. bodů neradovali a zápas skončil smolnou remízou.

Terén byl silně podmáčený, ale v rámci možností hratelný. Od úvodních minut se hrál jednoduchý fotbal a z obrany létaly dlouhé nákopy na útočníky, kteří ale více bojovali s terénem než s protihráči. První brankovou příležitost si připsali domácí, když z trestného kopu orazítkovali břevno. Ve 23. minutě jsme si vybrali slabší chvilku, když se po sérii nepodařených odkopů dostal k odraženému míči osamocený Sehnal a tomu již nic nestálo v cestě 1:0. My jsme však nesložili zbraně a stále více jsme ohrožovali domácí svatyni. Vysvobození pro nás přišlo až ve 37. minutě, když byl v pokutovém území sražen Nečas a Torda se z následné penalty nemýlil 1:1 (nutno podotknout, že penalta byla odpískána velmi přísně).  

Druhá půle začala zcela v naší režii a bylo jen otázkou času kdy to tam padne. V první šanci se ocitl Michal Beneš, kterého do samostatného nájezdu krásnou uličkou vybídl Jirka Hejč, ale Michal své zakončení neprovedl podle svých představ a domácí brankář jeho střelu dokázal vyrazit. Nicméně v 70. minutě jsme si již zajásali. Prodloužený roh si zpracoval Pavel Nečas, přihrávkou našel Tomáše Hejča a ten krásnou střelou nedal Matuškovi šanci 1:2. A hned v 75. minutě jsme se radovali po třetí. Tentokrát si samostatný nájezd vyzkoušel Jirka Hejč a střelou k tyči navýšil naše vedení na 1:3. Bohužel hned v 78. minutě přišel zlomový moment zápasu. Domácí hráč za šestnáctkou napálil míč do chumlu hráčů, domácí zařvali ruka a rozhodčí aniž by něco viděl je vyslyšel (opět velmi přísně posouzená penalta) a Konečný se nemýlil 2:3. A hned v 83. minutě bylo srovnáno. Tomáš Hejč na pravé straně prohrál souboj s domácím Stehlíkem, který přesnou přihrávkou našel volného Sehnala a ten v klidu a pohodě zamířil přesně 3:3. V posledních minutách zápasu jsme zcela vyklidili střed hříště a nechybělo mnoho, aby se nakonec domácí radovali z vítězství. Je škoda, že jsme tak dobře rozehraný zápas dokázali ztratit, ale takový je fotbal. Teď nás čeká anglický týden a již tento čtvrtek naše mužstvo zajíždí k dohrávanému utkání do Olomučan.     

Příští kolo:

OLOMUČANY : VYSOČANY  ČT 18.9. 17:00 

 

Výsledky mládeže:

Starší žáci: Rudice/Jedovnice : Vysočany/Sloup   5 : 1              Odkaz na článek: http://www.sloup.info/udalosti/sport-1/sportovni-reportaze/?more=770#msg770

Mladší žáci: Vysočany/Sloup : Benešov/Kořenec    NEHRÁNO

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Květen 2019 Následující
Po Út St Čt So Ne
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Zobrazit vše