9. kolo VYSOČANY : SLOUP 3 : 1 ( 1 : 1 )

Vydáno: před 10 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 16193×

VYSOČANY   :   SLOUP    3  :  1   (  1  :  1  )

Sestava:  Zouhar D. – Hejč T., Kala J., Zouhar J., Zavadil P. - Grmela M., Krempaský R.,Hejč J., Torda J.,  – Beneš M., Nečas P.

Na střídání:  Rudolf P., Slouka T., Pokorný T., Ševčík P.

Střelci branek:  Beneš M., Nečas P., Hejč T. - Zouhar L.

Po nevydařeném utkání v Kořenci jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo Sloupu, které se letošní sezónu zatím fotbalově i výsledkově trápí a ne jinak tomu bylo i v dnešním utkání. Naše mužstvo nepředvedlo žádný oslnivý výkon, ale díky lepšímu proměňování brankových příležitostí jsme zaslouženě zvítězili a stále se tak držíme na dosah vedoucí trojici.

Zápas začal našim náporem a již ve 3. minutě se k odraženému míči dostal Nečas, ale jeho střela z úhlu skončila nad bránou. V 6. minutě jsme zahráli dlouhý aut, míč doletěl až na Jiřího Hejče, ale jeho dobře mířená střela byla v poslední chvíli zablokována obráncem. Hosté se k prvnímu ohrožení naší branky dostali v 7. minutě, ale jejich pokus postrádal přesnost. V 10. minutě jsme předvedli krásnou kombinaci. S míčem jsme se prokombinovali až na soupeřovu 16-ku, kde se ocitl Grmela, ale jeho technická střela skončila těsně vedle hostující brány a následně přišel trest. Dlouhý nákop hostů neodhadli naši obránci, míč propadl za jejich záda, kde byl nejrychleji Libor Zouhar a v samostatném nájezdu se nemýlil 0:1. Po obdržené brance jsme byli chvíli v útlumu a ve 14. minutě se hosté mohli opět radovat, ale na naší straně stálo štěstíčko. Vyrovnání jsme se dočkali v 25. minutě. Jirka Hejč krásným dloubáčkem za obranu našel Beneše a ten křižnou střelou srovnal na 1:1. V 27. minutě jsme mohli jít do vedení, ale v závaru ve velkém vápně hostů jsme si nepočínali důrazně a hosté nebezpečnou situaci ustáli. Další šance přišla v 37. minutě, když Beneš dokázal vybojovat zdánlivě ztracený míč, zatáhl ho po lajně odkud našel zcela volného Tordy, kterému střela z 11. metrů nesedla a skončila přesně v rukavicích hostujícího gólmana. Hostují hráči o sobě dali vědět až v 41. minutě když si jejich dva hráči pohráli s naší obranou, ale v tomto momentu nás podržel Danek Zouhar a do kabin jsme tak odcházeli za vyrovnaného stavu.

Druhý poločas pro nás začal jako z říše snů. Již v 48. minutě vybojoval míč Jirka Hejč, přihrál na volného Nečase a ten nás posílá (i když se štěstím) do vedení 2:1. A hned v 51. minutě bylo rozhodnuto. Do míče z rohového kopu se doslova položil Tomáš Hejč a hlavou zvyšuje již na 3:1. Tyhle dvě rychlé branky s hostujícím mužstvem otřásli natolik, že už se do konce zápasu nedokázali dostat do nějaké vážnější brankové příležitosti, kdežto my jsme mohli navyšovat své vedení. V 72. minutě Beneš napřáhl ze 30. metrů, brankář jeho střelu dokázal vyrazit před sebe, ale slabým důrazem jsme odražený míč nedokázali dotlačit do brány. V 66. minutě Jiří Hejč zatáhl míč po levé straně, přihrávkou před bránu našel Pokorného, ale jeho pokus dokázal hostující brankář vyrazit. Poslední velká příležitost přišla v 72. minutě, když jsme se prokombinovali až před hostujícího brankáře, ale Benešova střela skončila těsně vedle. Důležitý zápas jsme dokázali vyhrát a za týden (opět na domácím hřišti) nás čeká Doubravice, která se letos taktéž trápí a stále čeká na první výhru.

Příští kolo:

VYSOČANY : DOUBRAVICE  NE 12.10.   15:00 

 

Výsledky mládeže:

Starší žáci

Kuřim : Vysočany/Sloup   3 : 4              Odkaz na článek: http://www.sloup.info/udalosti/sport-1/sportovni-reportaze/?ftshow=799#msg799

Mladší žáci

Jedovnice/Rudice : Vysočany/Sloup   5 : 1

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše