11. kolo VAVŘINEC : VYSOČANY 3 : 4 ( 1 : 2 )

Vydáno: před 10 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 14887×

VAVŘINEC   :   VYSOČANY    3  :  4   (  1  :  2  )

Sestava:  Vágner P. – Hejč T., Ševčík P., Zouhar J., - Grmela M., Krempaský R.,Hejč J., Torda J., Kala J.  – Beneš M., Nečas P.

Na střídání:  Rudolf P., Slouka T., Zouhar D., Pokorný T.

Střelci branek:  Přikryl R., Kovařík, Hudec - 2x Kala J., Hejč T., Torda J.

V 11. kole naše mužstvo zajíždělo do Vavřince, kde na nás čekalo krásné hřiště a nabuzené domácí mužstvo, které bylo psychicky posilněno, protože se v minulém kole v Kořenci  dokázalo poprvé radovat ze 3 bodů. Za to u našeho mužstva se ukázala laxnost a většina mužstva si myslela že se Vavřinečtí porazí sami. Náš výkon se dá hodnotit jako jeden z horších v této sezóně, ale na body to nakonec stačilo a to je důležitější.  

Úvod zápasu se nesl v naší režii a již ve 3. minutě ukázal svoji individuální akci Kala, který od půlky dokázal projít až před brankáře a jeho křižná střela skončila jen těsně vedle Musilovy brány. V 7. minutě jsme předvedli krásnou akci, když si za obranu sběhl Nečas a střelou na vzdálenější tyč vsítil branku, jenže pro údajné postavení mimo hru branka nebyla uznána. A z výkopu přišel trest. Dlouhý nákop na Radima Přikryla neodhadl Hejč Tomáš, ten si obhodil Zouhara a svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil 1:0. Obdržená branka nás naštěstí nesrazila a dál jsme dobývali branku domácích. A ve 24. minutě bylo srovnáno. Grmela ze středu hřiště vyslal kolmici na Kale a ten se štěstím (když se jeho střela odrazila od brankáře do obránce a zpět do brány) srovnal na 1:1. Hra dále pokračovala naším tlakem a již v 32. minutě jsme vedli, když se s míčem u 16-ky opět objevil Kala a tečovanou střelou vymetl levý horní roh Musilovy brány 1:2. Bohužel touto brankou jsme vyklidili pole a veškerou iniciativu jsme přenechali domácím. Ti hráli velmi agresivně, ale do vyložené šance se do konce prvního poločasu nedostali.

Začátek druhé půle nám vyšel. Hned v 47. minutě jsme zahrávali roh, odražený míč se dostal k Tomášovi Hejčovi a ten se střelou k tyči nemýlil. S tímto výsledkem se nechtěli smířit domácí a v 52. minutě se jim povedla krásná akce středem hřiště na jejímž konci byl Kovařík a střelou podél brankáře snížil na rozdíl jediné branky 2:3. Na obdrženou branku jsme dokázali odpovědět v 70. minutě, když se před bránou dokázal prosadit Torda  a opět navýšil skóre na 2:4. Nicméně i tak nebylo rozhodnuto. Běžela 77. minuta. Domácí zahrávali roh, na který si naběhl Hudec a hlavou snížil na 3:4. Ve zbytku utkání jsme již domácí útoky dokázali ubránit a tak jsme mohli slavit další (i když utrápenou) výhru.           

Příští kolo:

VYSOČANY  :  LETOVICE   NE 26.10.   14:30 

 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Květen 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Zobrazit vše