14. kolo JEDOVNICE : VYSOČANY 3 : 4 ( 1 : 3 )

Vydáno: před 9 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 16631×

JEDOVNICE   :   VYSOČANY    3  :  4   (  1  :  3  )

Sestava:  Vágner P. – Hejč T., Ševčík P., Zavadil P., Grmela M. - Krempaský R.,Hejč J., Torda J., Kala J.  – Beneš M., Nečas P.

Na střídání:  Rudolf P., Zouhar D., Zouhar J., Pokorný T., Slouka T.

Střelci branek:  Sedláček, 2x Vintr - Hejč T., Torda J., Hejč J., Beneš M.

V předehrávaném jarním kole nás los zavedl na perfektně připravené hřiště do Jedovnic. Čekalo nás první mužstvo soutěže a k tomu našlapané ochozy fanoušků obou týmů. Naše spanilá jízda podzimem pokračovala i v dnešním utkání a tak jsme si po 90. minutách mohli pořádně zakřičet.

Úvod zápasu se odehrál pod naší taktovkou. Hned ve 2. minutě Krempaský zahrál přetažený roh, na který si naběhl Tomáš Hejč a hlavou do šibenice nás poslal do vedení 0:1. Domácí mužstvo bylo z obdržené branky zaskočené čehož jsme dokázali využít hned v 6. minutě. Torda si na hranici velkého vápna povodil polovinu domácí obrany a přesně mířenou střelou k tyči zvýšil na 0:2. A hrálo se dál. V 16. minutě jsme zahrávali trestný kop. Odražený míč se dostal k Tordovi, který naservíroval míč Jirkovi Hejčovi a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě 0:3. Po třetí brance se ke slovu dostali i domácí a za přispění pana rozhodčího Janíčka nás začali ohrožovat z nespočet trestných kopů. A jeden takový v 23. minutě skončil na naším břevně. V 32. minutě mohlo být rozhodnuto. Michal Beneš vystihl domácí rozehrávku, ve skluzu dokázal míč poslat na odkrytou branku, který bohužel skončil těsně vedle. A v 34. minutě se dočkali i domácí. Celé akci předcházel špatně zahraný aut, následovalo rychlé přenesení hry na levou stranu, kde se s míčem uvolnil Sedláček a přesnou střelou k tyči snížil na 1:3. Ve 40. minutě se uvolnil Beneš, v poslední chvíli byl sestřelen domácím Pernicou a za druhou žlutou musel s předstihem do kabin. První poločas tak skončil naším vedením 3:1, domácí byli v deseti a málo kdo by očekával že se to v druhé půli může změnit.

Hned ve 47. minutě přišla obrovská šance, když se po pravé straně prokombinovali Slouka s Kalem  a druhý jmenovaný chtěl přehodit vyběhnutého gólmana, který i když se štěstím dokázal míč nadvakrát zkrotit. A opět platilo nedáš - dostaneš. V 50. minutě domácí zahrávali trestňák. Následovalo naše nedorozumění v obraně a domácí Vintr se štěstím přehodil Vágnera 2:3. A aby těch chyb nebylo málo, tak další přišla v 57. minutě. U levé postraní lajně jsme váhali s rozehrávkou, přišli jsme o míč, následoval centr před bránu, kde byl Vintr a svou druhou brankou v zápase srovnal na 3:3. Do konce zápasu zbývalo 30. minut a ani jedno mužstvo se nechtělo smířit s remízou. Hrálo se vabank a bylo otázkou času, které mužstvo dá branku a bude slavit vítězství. A dočkalo se to naše. Běžela 89. minuta. Torda se protáhl středem hřiště, nahrál na Jirky Hejče, který našel Bena a ten střelou na zadní tyč rozhodl o osudu tohoto utkání 3:4. Děkujeme všem fanouškům, kteří dnes byli opět úžasní a doufejme, že se tak společně budeme radovat i v jarních odvetách.          

Kalendář akcí v obci

Předchozí Květen 2019 Následující
Po Út St Čt So Ne
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Zobrazit vše