Zimní příprava mužů

AKTUALIZOVÁNO: před 9 lety
Vydáno: před 9 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 13317×

  Přípravné zimní zápasy 2015

 

            Vysočany - Horní Štěpánov   3 : 2  (1 : 1) 

Sestava: Vágner Pavel - Hejč Tomáš, Ševčík Pavel, Zavadil Pavel, Zouhar Jan, Grmela Miroslav - Kala Jiří, Dvořáček Milan, Slouka Tomáš - Slouka Josef, Pokorný Tonda

Střelci branek: Kala J., Slouka J., Slouka T.

V posledním přípravném zápase zimního období jsme na přírodní trávě v Ostrově u Macochy hostili 4. tým prostějovského okresu Sokol Horní Štěpánov. Oproti minulému týdnu se hrálo na velmi těžkém terénu z čehož pramenilo spoustu nevynucených chyb, slabší pohyb po hřišti, ale i tak jsme dokázali zvítězit v poměru 3:2, když poločasový výsledek byl 1:1.

Co se týče příchodů, tak nám zde figurují zatím dvě nová jména. Na půlroční hostování k nám přichází Radim Farník z Blanska a Milan Dvořáček z Olomučan. Dále se do přípravy zapojil Lukáš Vágner, ale s jeho mateřským oddílem jsme se (zatím) nedohodli a Lukáš tak musí vysedávat na Lipovecké střídačce. V týmu nadále zůstávají hostující hráči Vágner Pavel (Lipovec), Grmela Miroslav (Otinoves), Tonda Pokorný (Rájec Jestřebí), Michal Beneš (Rozstání) a Jan Torda k nám již přestoupil. Co se týče odchodů, tak hostování bylo ukončeno u Kubáska, Janíka a Krempaského (všichni Rájec Jestřebí). 

Zimní příprava po hodně dlouhé době probíhala v celku dostatečném počtu hráčů na trénincích, tak doufejme, že jsme se na první mistrovské kolo v Šošůvce dostatečně připravili a snad konečně zlomíme naši nelichotivou bilanci, kterou v Šošůvce máme a odkud jsme si za celou dobu v okresním přeboru neodvezli ani bod. Přijďte nás podpořit.        


Jedovnice : Vysočany   5:5   (2:1)

Sestava: Vágner Pavel - Hejč Tomáš, Vágner Lukáš, Ševčík Pavel, Zavadil Pavel, Grmela Miroslav - Hejč Jiří, Kala Jiří, Pokorný Tonda, Torda Jan, Dvořáček Milan, Slouka Tomáš - Slouka Josef

Střelci branek: Hejč J. 2x, Torda J., Slouka J., Slouka T.

Na druhý přípravný zápas jsme zajížděli do oblíbených Jedovnic, kde na nás čekalo perfektně připravené hřiště a my jsme tak měli možnost po dlouhé době okusit přírodní trávník. V prvním poločase bylo vidět, že se sžíváme s trávníkem, který má úplně jiné vlastnosti než umělá tráva a tak nás domácí spíše přehrávali a na konci první půle zaslouženě vedli 2:1. Ve druhé půli na naší hře bylo vidět zlepšení a po krásných akcích jsme dokázali otočit výsledek na 4:5, když se domácím podařilo srovnat až v poslední minutě utkání. Za týden nás čeká poslední přípravné utkání a dle aktuálního počasí se zápas odehraje u nás nebo na umělé trávě v Boskovicích. 


Vysočany : Čebín   NEHRÁNO

 

Z důvodu náhlé marodky v Čebínském mužstvu bylo utkání na poslední chvíli zrušeno. Příští utkání by se mělo konat již na přírodní trávě v Jedovnicích, ale vše se ještě může změnit. Budete včas informováni. 

Vysočany : Blažovice   7:2   (0:1)

Sestava: Vágner Pavel - Vágner Lukáš, Ševčík Pavel, Zouhar Jan, Zavadil Pavel, Grmela Miroslav - Hejč Jiří, Pokorný Tonda, Torda Jan, Farník Radim, Dvořáček Milan, Slouka Tomáš - Slouka Josef

Střelci branek: Hejč J. 2x, Torda J. 2x, Grmela M., Slouka J., Vágner L.

Po 4. měsících bez zápasového rytmu jsme se sešli v počtu 13 lidí k prvnímu přátelskému utkání a naším soupeřem bylo mužstvo Blažovic, které hraje OP Brno-venkov. V úvodu zápasu na nás bylo vidět, že se spíše hledáme a soupeř toho dokázal jednou využít a stanovil tak poločasový výsledek na 0:1. Na začátku druhé půle jsme obdrželi druhou branku, ale to bylo od soupeře vše co dnes předvedl. Postupem času jsme přebrali otěže zápasu a stříleli jsme jednu branku za druhou až jsme zcela ovládli dění na hříšti při konečném skóre 7:2.


Po měsíčním nabírání fyzické kondice nás tuto sobotu čeká první přípravné utkání s týmem Blažovic na umělé trávě městského fotbalového stadionu ve Vyškově. Naše mužstvo by nemělo zaznamenat výrazných změn, ale i tak se do přípravy zapojili 3 noví hráči, kteří by měli patřit k oporám našeho mužstva. Nicméně stále probíhají jednání s jejich mateřskými kluby a tak se nechme překvapit jak vše dopadne. 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše