22. kolo SLOUP : VYSOČANY 0 : 1 ( 0 : 1 )

Vydáno: před 9 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 13259×

SLOUP   :   VYSOČANY    0  :  1   (  0  :  1  )

Sestava:  Zouhar D. – Ševčík P., Zouhar J., Zavadil P., Grmela M., Hejč T. - Dvořáček M., Hejč J., Torda J., Farník R., Panáček P.  –  Beneš M.

Na střídání:  Pokorný T., Slouka T., Vágner P. 

Střelci branek:   Farník R.   

Ve 22. kole okresního přeboru jsme zajížděli na horkou půdu do Sloupu, kde na nás čekal velmi těžký terén a bojovné mužstvo domácích. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů a naše mužstvo nakonec bylo to šťastnější, když se jako jediný dokázal prosadit navrátilec v naší sestavě Radim Farník.

Od úvodu jsme se snažili hrát kombinační fotbal a již v 9. minutě jsme se dočkali první šance, když Beneš centroval na Dvořáčka a jeho křižnou střelu nedokázal nikdo dotlačit do sítě. V 20. minutě se své první šance dočkali domácí. Rohový kop propadl až k volnému Bezděkovi, který se ale ze dvou metrů minul. V 25. minutě padla jediná branka utkání. K trestnému kopu ze 17. metrů se postavil Farník a tvrdou střelou za přispění domácího gólmana nás poslal do vedení 0:1. V 36. minutě jsme po krásné akci mohli navýšit skóre utkání, ale osamocený Grmela z 15. metrů zakončil velmi slabě. Domácí mohli těsně před poločasem srovnat, ale jejich hráč v dobré pozici hlavičkoval nad bránu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili jako vyměnění a veškerou iniciativu jsme přenechali domácím. V 53. minutě přišla první tutovka domácích, když se ve skrumáži v pokutovém území prosadil Škvarenina, ale jeho bomba našla jen hlavu Ševčíka, který stál na brankové čáře. O minutu později přišla druhá tutovka domácích, když jsme propadli v souboji a osamocený Bezděk v dobré pozici zamířil mimo bránu. A v 57. minutě přišla poslední tutovka domácích, když se sám před brankářem ocitl Svoboda, ale v jasné pozici nastřelil jen břevno Zouharovi brány. Ve zbytku utkání se domácí tlačili do zakončení, ale větší příležitost si již nevypracovali. My jsme naše vedení mohli pojistit v 80. minutě, když vykopnutý míč nečekaně propadl za domácí obránce. K míči se dostal Slouka, který zkusil přelobovat vyběhnutého Poláka, ale jeho pokus skončil těsně vedle brány a tak se bojovalo až do poslední minuty utkání.

Po Jedovnickém zaváhání v Olomučanech, jsme se tak ještě více dotáhli na špici okresního přeboru a za týden v Doubravici máme stále o co hrát. Přijeďte nás povzbudit.

Příští kolo:

DOUBRAVICE  :  VYSOČANY   NE 24.5.   16:30

 

VÝSLEDKY MLÁDEŽE  

Knínice : Vysočany/Sloup     3 : 1       (starší žáci)
Cetkovice : Vysočany/Sloup     3 : 2    (mladší žáci)

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše