23. kolo DOUBRAVICE : VYSOČANY 0 : 3 ( 0 : 2 )

Vydáno: před 9 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 14396×

DOUBRAVICE   :   VYSOČANY    0  :  3   (  0  :  2  )

Sestava:  Zouhar D. – Ševčík P., Zavadil P., Grmela M., Hejč T. - Dvořáček M., Hejč J., Torda J., Farník R., Panáček P.  –  Beneš M.

Na střídání:  Pokorný T., Slouka T., Zouhar J., Vágner P. 

Střelci branek:   2x Beneš M., Hejč J.   

V dalším soutěžním utkání jsme zajížděli k silnému soupeři do Doubravice. Čekalo na nás velmi slušně připravené hřiště a naši fanoušci, kteří nás přijeli v hojném počtu podpořit. My jsme dnes předvedli nejlepší jarní výkon a zcela zaslouženě jsme si odvezli všechny body.

Od úvodního hvizdu jsme se do domácích pořádně zakousli a začali jsme si vytvářet jednu příležitost za druhou, ale ne a ne se trefit do černého. Především naši krajní záložníci šlapali jako dobře namazané stroje a bylo otázkou času kdy nám to tam spadne. Tahle chvíle přišla v 30. minutě, když si na přihrávku ze strany sběhl Beneš a přesnou střelou k tyči nás poslal do vedení 0:1. Další branka přišla v 34. minutě. Jirka Hejč se dostal do samostatného úniku a v nájezdu na brankáře se nemýlil 0:2. Po té nám ještě více narostla křídla a do konce prvního poločasu jsme si vytvořili několik jasných tutovek, které jsme bohužel nedokázali přetavit v branky.

Vstup do druhé půle byl vlažnější, ale hned v 50. minutě bylo rozhodnuto. Panáček uvolnil Beneše, který obešel i domácího brankáře a zvýšil již na 0:3. Za rozhodnutého stavu jsme přenechali iniciativu domácím a ti se tak mohli pokusit alespoň o čestný zápis do tabulky střelců. S tím ale nesouhlasila naše defenzíva se Zouharem v bráně, který si tak připsal 3 čisté konto v řadě a zápas jsme tak dovedli do vítězného konce.

Díky tomu, že naši největší soupeři se svými protivníky pouze remizovali, tak jsme dokázali poskočit na stříbrnou metu a dá se říct, že to máme ve vlastních rukách. V příštím kole na domácím trávníku přivítáme zachraňující se Vavřinec a tak nás určitě nečeká nic jednoduchého. Přijďte nás povzbudit.  

 

Příští kolo:

VYSOČANY  :  VAVŘINEC   NE 31.5.   16:30

 

VÝSLEDKY MLÁDEŽE  

Vysočany/Sloup  : Loučky   2 : 0       (starší žáci)
Vysočany/Sloup : Olomučany     7 : 2    (mladší žáci)

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše