15. kolo VYSOČANY : VILÉMOVICE 1 : 0 ( 1 : 0 )

Vydáno: před 9 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 12607×

VYSOČANY   :   VILÉMOVICE    1  :  0   (  1  :  0  )

Sestava:  Vágner P. – Ševčík P., Zouhar J., Grmela M., Hejč T.  -  Kala J., Hejč J., Torda J., Dvořáček M.,  –  Beneš M., Slouka Josef

Na střídání:  Pokorný T., Zavadil P., Slouka T. 

Střelci branek:   Hejč T.    

V posledním kole fotbalového ročníku 2014-2015 jsme na našem krásném stadionu přivítali velmi ambiciózní mužstvo Vilémovic, které do dnešního dne dokázalo svým soupeřům nasázet přesných 100 branek, ale dnes jejich útočná síla zůstala za očekáváním. Diváci, kteří si na dnešní utkání našli cestu (a že jich bylo), byli svědky krásného útočného fotbalu a celý zápas měl opravdu pravý a nefalšovaný náboj. A tím, že jedinou branku zápasu dokázalo vstřelit naše mužstvo, tak jsme do 1.B poslali Jedovnice a Vilémovicím nezbývá nic jiného než se o postup pokusit v příštím ročníku.

Od úvodu zápasu se hrál svižný fotbal. Naše mužstvo si vytvořilo mírný tlak, ze  kterého jsme zahrávali několik rohových kopů. Z jednoho takového se k míči dostal Hejč Tomáš a ve 4. minutě zápasu nás poslal do vedení 1:0. Vilémovice těžily hlavně z přítomnosti Jirky Vorlického, který to tam prostě stále má, ale naše obrana si s ním dnes poradila na výtečnou. Největší šance hostů v první půli přišla z kopačky další legendy ve Vilémovickém dresu „Jana Marošiho“, když jsme mu nechali příliš volného místa a jeho pumelice se otřela o spoj brankové konstrukce.

Do druhé půle hosté zvýšili své obrátky. Stále ve více lidech podnikali útoky do naší 16-ky a nám se tak otevíraly vrátka pro rychlé brejky. Utkání tak mohl rozhodnout Slouka Josef, který sám před brankářem zamířil vedle nebo Torda jan, který bohužel nedokázal trefit napůl odkrytou bránu. Bojovalo se až do konečného hvizdu, po kterém jsme se radovali z těsného, ale zaslouženého vítězství. Z okresního přeboru tak postupují Jedovnice, do třetí třídy padá Kořenec a v nové sezóně budem zajíždět k nováčkům soutěže do Adamova a Ráječka „B“.   

Tímto zápasem jsme završili velmi povedenou sezónu, ve které jsme skončili na krásném 3. místě se ziskem 55 bodů a Vysočanský fotbal zažívá nejlepší éru ve své historii. Velké poděkování patří všem hráčům, lidem kteří se kolem fotbalu ve Vysočanech točí a především FANOUŠKŮM, bez kterých by nás ten fotbal vlastně ani nebavil.  Sportu zdar.             

Kalendář akcí v obci

Předchozí Květen 2019 Následující
Po Út St Čt So Ne
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Zobrazit vše