3.kolo VYSOČANY : OLEŠNICE 2 : 3 ( 0 : 1 )

Vydáno: před 9 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 8823×

VYSOČANY   :   OLEŠNICE    2  :  3   (  0  :  1  )

Sestava:  Vágner P. – Ševčík P., Zouhar J., Hejč T.  -  Kala J., Hejč J., Torda J., Krempaský R., Přibyl Martin  –  Slouka T., Nečas P.

Na střídání:  Slouka T., Dvořáček M., Pokorný A., Zouhar D. 

Střelci branek:   Torda J., Nečas P.  - Boček, 2x Vrzal    

Ve 3. kole okresního přeboru, jsme na domácím stadionu přivítali Olešnici. Po velmi špatném výkonu z první půle jsme mnohem lépe vstoupili do té druhé, ale v dnešním zápase jsme pohořeli v zakončení, za což nás Olešničtí dokázali ztrestat a odvezli si tak všechny body.

V úvodu utkání a vlastně v celém prvním poločase jsme působili velmi nervózním dojmem. Nedokázali jsme si přihrát, kupili jsme spoustu chyb a uvolněnost mužstva byla ta tam. Nešťastný moment přišel v 19. minutě, když se v pokutovém území se štěstím dostal k míči Boček a střelou podél vyběhnutého Vágnera poslal hosty do vedení 0:1. My jsme v první půli měli dvě velké příležitosti ke vstřelení branky, když dvakrát hlavičkoval Nečas, ale ani v jedné šanci nedokázal zamířit mezi tyče a tak se do kabin odcházelo za těsného vedení hostů.

Druhá půle začala naším náporem, ale hostující brankář všechny naše šance dokázal zlikvidovat. To Olešničtí to dnes měli mnohem jednoduší. V 53. minutě se poprvé dostali k zakončení a Vrzal se nemýlil 0:2. Naše mužstvo se nevzdalo a stále se pokoušelo s nepříznivým výsledkem něco provést a po několika dalších šancí jsme se v 75. minutě dočkali snížení. V pokutovém území se k odraženému míči dostal Torda a tvrdou střelou pod víko vykřesal jiskřičku naděje 1:2. A o 3. minuty později bylo srovnáno. Beneš milimetrovým centrem našel Nečase, ten si míč elegantně zpracoval a přehodil vyběhnutého brankáře 2:2. Najednou nás bylo plné hřiště a další 100% šance, ve kterých se ocitl Torda, Nečas, Hejč jsme bohužel nedokázali přetavit v branku. A v 87. minutě přišel trest. K trestnému kopu z 25. metrů se postavil Vrzal a nechytatelnou střelou rozjásal hostující fanoušky 2:3 a ukončil tak dnešní zajímavé utkání.

My jsme dnes pohořeli na neproměňování šancí, ale za to nás může těšit zlepšený výkon v druhé půli, na který se musíme pokusit navázat již v příštím kole, kdy zajíždíme do Rudice.

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše