4.kolo RUDICE : VYSOČANY 2 : 1 ( 1 : 1 )

Vydáno: před 9 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 8652×

RUDICE   :   VYSOČANY    2  :  1   (  1  :  1  )

Sestava:  Zouhar D. – Ševčík P., Zouhar J., Zavadil P., Grmela M.  -  Kala J., Hejč J., Torda J., Dvořáček M.  –  Slouka T., Nečas P.

Na střídání:  Beneš M., Vágner P., Přibyl M. 

Střelci branek:   Sehnal L., Pernica P.  - Torda J.    

V rámci čtvrtého kola okresní ligy jsme zajížděli k námi neoblíbenému soupeři do Rudice. Všichni jsme doufali, že se už konečně vzchopíme a budeme předvádět výkony na které jsou naši fanoušci zvyklí. Bohužel ani v tomto kole jsme nedokázali překročit svůj vlastní stín a naše výsledková krize tak nadále pokračuje.

Mužstvo Rudice bylo zatím to nejslabší, které nás v tomto ročníku potkalo, ale ani to nám nepomohlo k lepšímu výkonu a vytouženému vítězství. Do utkání vstoupili domácí s jednoduchou taktikou. Dlouhými nákopy hledat agilního Pernicu nebo to zkoušet středem hřiště přes Zouhara, který ještě v loňské sezóně oblékal dres divizního Blanska. Našemu mužstvu se v poslední době nedaří skoro nic a v 29. minutě přišel trest. Dvořáček v pokutovém území atakoval Pernicu a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Na ten si dobře počíhal Zouhar a dokázal ho vyrazit. Bohužel u odraženého míče byl nejdříve domácí Sehnal a do odkryté brány neměl problém skórovat 1:0. Na úvodní branku jsme dokázali odpovědět v 34. minutě, když se k míči dostal Torda a krásnou brankou z 20. metrů srovnal 1:1.

Do druhé půle jsme vstoupili s chutí s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale opak byl pravdou. V 54. minutě se po skrumáži v pokutovém území odrazil míč k Pernicovi a ten přesnou střelou k tyči opět poslal domácí tým do vedení 2:1. Naše mužstvo se snažilo o vyrovnání, ale i v těch největších šancích, když se ocitl Beneš sám před brankářem jsme nedokázali dopravit míč za Matuškovi záda a tak jsme si připsali třetí porážku v řadě.

Bohužel na našem mužstvo leží deka a na výkonu je to vidět. Moc si nevěříme a chybí nám ta lehkost, která nás zdobila v loňské sezóně. Teď nás čeká domácí dvojzápas, kdy se na našem trávníku představí rezervy Ráječka a Kunštátu a nám nezbývá nic jiného než obě utkání vyhrát a naladit tak mužstvo na vítěznou vlnu.    

Příští kolo:      Vysočany : Ráječko "B"         SO     5.9.2015     16:30

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše