Stolní tenisté zahájili novou sezonu

Vydáno: před 9 lety | Autor: Ondřej Zouhar | Kategorie: Stolní tenis
Počet přečtení: 15298×

Předehrávané 18. kolo

Adamov A - Vysočany A  11:7

Body: Zouhar Ondra 2b Gyurgyik Pavel 2b Žáček Michal 2b Žáček Míra 1b

K prvnímu utkání nové sezony 2015/16 cestovalo áčko do Adamova, který regionální přebor I získal výměnou až z RP III. Adamovu se podařilo získat posily a budou patřit k největším favoritům na postup do krajské soutěže. Utkání pro nás nezačalo příznivě a prohrávali jsme již 5:1. Pak se nám ovšem podařilo držet s domácími krok a výsledkem je přijatelný výsledek 11:7. I když domácí se nakonec v závěru na svou výhru docela nadřeli. K utkání nastoupila základní sestava pro letošní sezonu. Doplňovat by nás měli kluci z béčka. Regionální přebor bude letos zase o něco těžší než loni. Z krajské soutěže spadly silná mužsva Boskovic a Žďárné a o Adamovu již byla řeč. Nicméně i tak je naším cílem a věřím že i v našich silách se v přeboru udržet a to snad bez větších problémů. Další předehrávané 19. kolo má áčko odloženo s Voděrady A.

Následující týden hrají všechna družstva v hernách soupeřů. Následně Vás všechny zveme navštěvovat domácí utkání všech našich družstev. O termínech budete včas informováni na těchto stránkách.

Béčko má na základu Aleše Kellnera, Danka Janáče, Romana Randuly a Lenku Hrouzovou. Nastupovat budou druhou sezonu v RP II. Roman Randula má zlomený kotník a pravděpodobně bude chybět větší část sezony. V základu místo něj bude nastupovat Michal Bezděk. I RP II bude silnější než loni a tak je hlavním cílem soutěž udržet. 

Céčko má na základu Miloše Zouhara, Danka Zouhara, Michala Bezděka a Pavla Ševčíka st. Nastupovat budou druhou sezonu v RP III. Pavel ovšem již odletěl do Ruska na služební cestu a do vánoc bude chybět. S Michalem se také nedá počítat na každý zápas, díky povinnostem v B mužstvu. Doplňovat by měl hlavně nadějný Aleš Zukal a ostatní kluci z déčka. I tak céčko čeká těžký boj o záchranu v soutěži.

Déčko tvoří Roman Flek, Jožka Zukal, Aleš Zukal, Pája Ševčík, Tomáš Vaněk, Martin Škrabal, Roman Žáček, Adam Včelař, Filip Zukal a případně další žáci. Cílem je prostřídat mladé hráče, aby získávali herní zkušenosti a i tak se pokusit hrát v horní polovině tabulky.

I nadále budou pokračovat tréninky mládeže v úterý a v pátek od 17:00 do 18:30 hodin. Případní zájemci z řad veřejnosti (amatéři, ženy...) mohou navštěvovat tréninky ve stejné dny od 18:30 do 20:00 hodin(pokud to obsazenost sálu dovolí). K dispozici je i robot na stolní tenis, který si může kdokoli vyzkoušet a zdokonalovat se. 

Připojené obrázky

Připojené soubory

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše