Přípravné zápasy mužů

AKTUALIZOVÁNO: před 8 lety
Vydáno: před 8 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 7096×

V posledním přípravném utkání jsme na domácí půdě přivítali mužstvo TJ Habrovany hrající 3. třídu na Vyškovsku. A nutno říct, že výkonnostní rozdíl mezi oběma mužstvy byl markantní. Naši borci po celé utkání ve všech ohledech jasně dominovali a konečné skóre 13:0 mluví za vše.

Za týden nás čeká již první mistrovské utkání ve Sloupu, který během přestupového období posílil hned o několik hráčů z Rájce Jestřebí a věhlasného kanonýra Petra Crháka z Drnovic. Z výsledků v přípravě je patrné, že nás nečeká nic lehkého a tak se máme hned od úvodu na co těšit.

Přijďte nás povzbudit v neděli 14.8.2016 od 17:00 hodin na fotbalové hřiště do Sloupu.

Kádr mužstva na nadcházející sezónu:

Brankáři:   Zouhar Daniel

Obránci:    Škvarenina Libor, Strachoň David, Vágner Lukáš, Grmela Miroslav, Zouhar Jan,    

                Ševčík Pavel, Hejč Tomáš, Rudolf Petr

Záložníci:  Hejč Jiří, Kala Jiří, Torda Jan, Přibyl Martin, Beneš Petr

Útočníci:    Beneš Michal, Nečas Pavel, Pernica Pavel, Panáček Petr

                

Příchody:   Strachoň David – obnovení činnosti

                Škvarenina Libor – přestup ze Sloupu

                Grmela Miroslav – přestup z Otinovse

                Vágner Lukáš – přestup z Lipovce

                Rudolf Petr – obnovení činnosti

                Beneš Petr – přestup z Blanska

                Nečas Pavel – přestup ze Sloupu

                Pernica Pavel – přestup z Rudice

 

Odchody:    Vágner Pavel – ukončení aktivní činnosti

                 Krempaský Radim – konec hostování

                 Zavadil Pavel  - pozastavená činnost

                 Dvořáček Milan – přestup do Olomučan (stále v jednání)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V třetím přípravném utkání jsme na domácím pažitě přivítali dalšího krajského účastníka, tentokrát z Čebína. Úvod utkání patřil našemu mužstvu, ale v 15. minutě jsme si v obrané šestnáctce počínali nedůrazně a hosté se ujali vedení. Po té se hrál vyrovnaný zápas a našemu mužstvu se podařilo srovnat až těsně před odchodem do kabin. Ve druhé půli se hrál podobný fotbal jako v té první. Po dalším nedůrazu v obrané šestnáctce se hosté opět dostali do těsného vedení. Na obdrženou branku jsme dokázali odpovědět 20. minut před koncem utkání. A nakonec jsme se dočkali vítězné branky, když dostal ideální přihrávku mezi obránce Pernica a přízemní střelou pečetil dnešní utkání, které jsme vyhráli 3:2.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Druhé přípravné utkání nás zavedlo k dalšímu krajskému účastníkovi, tentokrát do Černé hory. Úvod utkání nám vůbec nevyšel a po hrubých chybách jsme prohrávali již 5:2. V druhé půli jsme zlepšili svoji hru a na konci utkání se domácí strachovali o hubené vítězství v poměru 6:5. Co se týče hráčského kádru, tak v tomto týdnu nedošlo k žádným změnám. Příští utkání odehrajeme již tento pátek na domácím hřišti a naším soupeřem bude další krajský účastník a to Čebín. Začátek utkání je stanoven na 18:30. Jste všichni srdečně zváni. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V prvním přípravném utkání jsme na domácím trávníku přivítali mužstvo Rájec Jestřebí, které hraje nejnižší krajskou soutěž 1.B třídu. Od začátku utkání nás hosté převyšovali zejména v pohybu, rychlosti a agresivitě, ale i naši borci si dokázali vytvořit několik slibných příležitostí. Ve velmi slušném utkání jsme nakonec svému soupeři podlehli 5:2 a do dalšího utkání máme na čem pracovat.
Co se týče změn v našem mužstvu, tak od 1.6.2016 začal platit nový přestupní  řád, kdy končí možnost hostování a hráči tak mohou jen přestoupit. Další velkou změnou je to, že v období od 1.6. – 20.6.2016 se dá přestupovat bez souhlasu mateřského klubu a odstupné je vypláceno tabulkově dle věku hráče. Toto období náš klub využil a všechny hráče, kteří u nás byli na hostování jsme změnili na přestup. Netýká se to pouze Radima Krempaského, který neprojevil zájem u nás působit a Pavla Vágnera, který ukončil svoji bohatou kariéru. Novými tvářemi v našem mužstvu jsou Libor Škvarenina, který naposledy působil v Černé Hoře. Dále Pavel Pernica, který minulou sezónu dotáhl Rudici k postupu do krajských soutěží a Beneš Petr, který v minulé sezóně hrál krajskou soutěž za Otinoves. Další hráč, který u nás začal přípravu je Piňos Lukáš, který za naše mužstvo působil již v minulosti, ale jeho přestup zatím není dotažen do konce. Bohužel těsně před přípravou projevil zájem o odchod do Olomučan Milan Dvořáček, což nás velmi mrzí, ale tím že už je našim hráčem, tak jeho přestup také není dotažen do konce.
Příští utkání  naše mužstvo odehraje v ČERNÉ HOŘE a zápas se uskuteční v neděli 24.6.2016 od 18. Hodin.       

17.7.   NE   17:00   VYSOČANY   :   RÁJEC JESTŘEBÍ

24.7.   NE   18:00   ČERNÁ HORA   :   VYSOČANY 

29.7.   PA   18:30   VYSOČANY   :   ČEBÍN

7.8.    NE   16:00   VYSOČANY   :   HABROVANY 


   


Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše