3.kolo VYSOČANY : LETOVICE 5 : 3 ( 2 : 3 )

Vydáno: před 8 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 10482×

VYSOČANY   :   LETOVICE   5  :  3   (  2  :  3  )

Sestava:  Zouhar D. – Vágner L., Hejč T., Beneš P., Škvarenina L.  -  Grmela M., Hejč J., Kala J., Pernica P.  –  Beneš M., Panáček P.

Na střídání:   Zouhar J., Ševčík P., Rudolf P., Konečný D., Přibyl M., Torda J. 

Střelci branek:  Grmela M, 2x Beneš M., Vágner L., Panáček P. - Zemach P., Bednář L., Stehlík K.

V dalším okresním kole jsme na domácím trávníku přivítali mužstvo Letovic a i když to s námi po úvodní čtvrthodince nevypadalo vůbec dobře, tak jsme nakonec zaslouženě vyhráli a připsali si tak první 3 body do tabulky.

Do zápasu naši borci vstoupili ospalým dojmem a naše obrana hořela jak olympijský oheň nad Riem. Již v 5. minutě jsme vyprodukovali velkou hrubku na soupeřově polovině, následovalo rychlé přečíslení hostujících hráčů na jejímž konci byl Zemach, který nedal Zouharovi šanci 0:1. Další hrubka přišla v 11. minutě. Hosté zahrávali trestný kop, naše obrana zahrála nepovedený signál a rázem se před Zouharem ocitli dva Letovičtí hráči a hostující Bednář zvýšil již na 0:2. A v 15. minutě mohlo být po zápase. Na centrovaný míč z pravé strany si až na malé vápno seběhl hostující hráč, ale naštěstí jeho pokus mířil mimo. Až tento moment jakoby probudil naše spící hráče a konečně jsme začali hrát. A v 30. minutě jsme snížili.  Kolem svého strážce se uvolnil Panáček. Přihrávkou před bránu našel Grmele a ten se štěstím dopravil míč do brány 1:2. Náš tlak se stupňoval, ale místo vyrovnání přišel další trest. Ve středu hřiště jsme dali dostatek prostoru Stehlíkovi, který ze 30. metrů přesnou střelou k tyči opět poslal hostující mužstvo do dvoubrankového vedení 1:3. I tak jsme udávali tempo zápasu a v 41. minutě přišla odměna. Na centrovaný míč si naběhl Beneš a přesnou hlavou snížil na rozdíl jediné branky 2:3.

Na začátku druhé půle přišlo opět trápení, ze kterého nás v 55. minutě vysvobodil Vágner, když z trestného kopu mířil přesně 3:3. A v 64. minutě jsme šli zaslouženě do vedení. Dnes velmi dobře hrající Panáček utekl svému strážci a střelou z úhlu procedil míč do branky 4:3. Ve zbytku utkání už jsme jasně dominovali. Beneš šel dvakrát do samostatného úniku, ale ani jednou neuspěl a Vágner krásnou střelou orazítkoval tyč. Uklidnění přišlo až v 90. minutě, kdy Beneš svůj třetí pokus konečně zužitkoval a upravil tak konečné skóre na 5:3 pro naše barvy.

V dalším kole zajíždíme do nepříjemné Doubravice. 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše