13.kolo BOSKOVICE "B" : VYSOČANY 0 : 1 ( 0 : 0 )

Vydáno: před 7 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 13085×

BOSKOVICE  "B"   :   VYSOČANY   0  :  1   (  0  :  0  )

Sestava:  Zouhar D. – Škvarenina L., Hejč T., Vágner L., Beneš P. -  Kala J., Torda J., Hejč J., Grmela M. –  Pernica P., Beneš M.(82.Přibyl M.)

Na střídání:  Konečný D., Ševčík P., Přibyl M., Rudolf P., Zouhar J.   

Střelci branek:  83. Grmela Miroslav

Veledůležité utkání čekalo naše borce v rámci 13. kola, kdy jsme zajížděli k večernímu utkání pod Boskovický hrad. Již před utkáním jsme věděli, že oba naši rivalové klopýtli a my jsme tak měli možnost odskočit našim soupeřům na čele okresního přeboru. A díky tomu, že jsme dnes podali nejlepší výkon v podzimní části jsme to dokázali.

Místní rezervě přispěchal na pomoc domácí brankář Bednář, na kterého si v předzápase nepřišli hráči Moravské Slávie, když domácí A-team dokázal zvítězit 1:0. A do útoku naskočil hbitý Stara, který si za A-team odpykával karetní trest a za rezervu si tak přišel spravit chuť.

Jenže naše lokálka po nevydařeném výkonu z minulého kola pořádně přitopila pod kotlem a přítomní diváci, kteří nám udělali doslova domácí atmosféru se opravdu bavili. Od úvodu utkání se hrál rychlý kombinační fotbal. Domácí spoléhali na dva rychlíky ve svém útoku (Stara, Odehnal), ale naše obrana dnes fungovala na jedničku a většinu domácích brejků  s přehledem utnula již v zárodku. Domácím obráncům nejvíce zatápěl neúnavný Pernica, který dnes naběhal velkou porci kilometrů. A když první půle skončila bezbrankovou remízou, což asi domácí neočekávali, tak zejména domácí Odehnal byl natolik frustrovaný, že při odchodu do šaten nadával snad všem, kteří se neprokázali Boskovickou legitimací. 

Do druhé půle jsme vstoupili lépe než domácí a v 53. minutě jsme za to byli po zásluze odměněni. Grmela vyslal na bránu Bednáře jednoduchý míč, ale domácí brankář si vybral jedinou slabší chvilku v tomto utkání, když mu míč proklouzl mezi prsty a skončil až za jeho zády 0:1. Domácí ještě více znervózněli a v 72. minutě přišlo vyvrcholení jejich dnešního zmaru. Během dvou minut si nervově labilní Odehnal vysloužil dvě žluté karty za nevhodné výrazy k pomeznímu rozhodčímu a musel tak předčasně do sprch. Po té jsme kontrolovali stav utkání až do 85. minuty, ale v poslední pětiminutovce nás domácí přece jen dokázali zatlačit. V 87. minutě byl za strčení do soupeře vyloučen další domácí hráč (Feruga) a když se neujal ani jeden centr do našeho pokutového území, tak jsme mohli začít slavit velmi důležité vítězství. 

Příští kolo:  sobota 5.11.2016 zajíždíme do Bořitova. 

Přpravka 

Vysočany   :   Blansko "A"   1 : 29   (Hejč Václav)

Vysočany   :   Blansko "B"   1 : 13   (Zouhar Michal)

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše