Stolní tenisté zahajují sezonu

Vydáno: před 7 lety | Autor: Ondřej Zouhar | Kategorie: Stolní tenis
Počet přečtení: 14836×

 

Začátek podzimu znamená pro stolní tenisty start nové sezony 2017/18.

Nejlepší vysočanský hráč Adam Zukal bude letos nastupovat opět za KST Blansko, tentokráte již v základní sestavě béčka hrající divizi. Do Blanska již odchází hrát i Aleš Zukal, který by měl dostávat hodně příležitostí v krajských soutěžích a výrazně zlepšovat svoji výkonnost. U nás má vyřízený střídavý start v RP I za áčko, kde může odehrát max 50% utkání. Roman Randula zřejmě již ze zdravotních důvodů nebude pokračovat. Na soupisce již nefigurují Lenka Čermáková ani Pája Ševčík, kteří přerušili činnost. Důsledkem těchto změn došlo po 12ti letech ke zůžení na tři družstva.

Na předsezoním aktivu oddílů byl schválen krajský model pro utkání RP I, což znamená, že utkání končí dosaženým 10 bodem a dál se nedohrává. Také se již budou hrát dvě utkání v jednom víkendu jednou za čtrnáct dní. Loni obsadilo áčko sedmé místo RP I. Letos by chtěli vybojovat horní polovinu tabulky. Základní sestavu tvoří Ondra Zouhar, Michal Žáček, Míra Žáček, Aleš Kellner a na střídavý start Aleš Zukal. Doplňovat určitě budou i kluci z béčka. Sezonu zahájí ve čtvrtek 28. září zápasem v Kunštátě, který bude největším aspirantem na postup do kraje.

Béčko loni slavilo postup do RP II. Na novou sezonu přišli o Aleše Zukala i Aleše Kellnera. Základní sestavu tak tvoří Danek Janáč, Michal Bezděk, Danek Zouhar a Pavel Gyurgyik. Mají za cíl samozřejmě pokusit se zachránit RP II, ale čeká je tuhý boj.

Céčko obsadilo osmé místo RP IV a po oslabení i zde budou bojovat o záchranu soutěže ještě když Pavel Ševčík opět odletěl na služební cestu do Vánoc. Na soupisce jsou Miloš Zouhar, Roman Flek, Jožka Zukal, Pavel Ševčík st., Roman Žáček, Martin Škrabal, Tomáš Vaněk a na hostování z KST BLansko Filip Zukal.

Béčku a céčku startuje nová sezona 7. října.

Všechny výsledky, tabulky, soupisky, rozlosování a mnoho dalšího můžete sledovat na těchto stránkách:

https://stis.ping-pong.cz/htm/index.php?rocnik=2017&oblast=420701

 

 

 Zveme všechny příznivce stolního tenisu na domácí zápasy našich družstev. Přijďte povzbudit. Termíny utkání se dozvíte na těchto stránkách nebo na obecní nástěnce.

Připojené soubory

Kalendář akcí v obci

Předchozí Březen 2019 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše