1.kolo TJ VILÉMOVICE : TJ VYSOČANY 3 : 2 ( 1 : 1 )

Vydáno: před 6 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 11596×

TJ VILÉMOVICE   :   TJ VYSOČANY   3  :  2   (  1  :  1  )

Sestava:  Zouhar D. – Vágner L., Hejč T., Kala J., Škvarenina L.  -  Torda J., Pernica P.(77. Přibyl M.), Hejč J., Grmela M. –  Sychra T., Beneš M.

Na střídání:   Přibyl M., Zouhar J., Beneš M., Ševčík P., Konečný D.   

Střelci branek:  12. Švihálek Martin, 51. Jarůšek Tomáš, 63. Kasálek Martin - 30. a 58. Sychra Tomáš

V posledním utkání podzimu jsme podali velmi dobrý výkon, ale díky nespornému ovlivňování hry ze strany rozhodčích jsme stále tahali za kratší konec, což nakonec rozhodlo o konečném výsledku.

Úvodních 15. minut patřilo domácím. Naši hráči se velmi těžce seznamovali s místním oraništěm a řekl bych, že i ovečky z našeho JZD běhají po lepším plácku než, který byl dnes k dispozici. Domácí se dočkali ve 12. minutě, i když branka neměla platit. Na půlící čáře byl Grmela v souboji o míč udeřen loktem do obličeje, po čemž se skácel k zemi, hlavní rozhodčí Brezáni nepochopitelně nechal pokračovat ve hře, když se na levé straně dostal k míči osamocený Švihálek a tvrdou střelou prostřelil Zouhara v naší bráně 1:0. Až po vstřelené brance pan rozhodčí naznal, že to náš hráč asi nehrál, když má celý obličej od krve a hned na nás ukazoval, abychom ho šli ošetřit, což trvalo bezmála 10. minut!!! Obdržená branka nás nakopla a pomalu jsme přebírali otěže zápasu. Ve 20. minutě dostal ideální přihrávku mezi obránce Hejč Jiří, po které mohl postupovat sám na brankáře, ale pan Reschovský nečekaně zvedl praporek pro údajný ofsid a naši fanoušci, kteří stáli ve stejném místě jako pan pomezní, málem vyskočili z kůže……? O 5. minut později jsme si akci zopakovali, tentokrát se ofsid nemával, na bránu domácích postupoval osamocený Beneš, který obešel i domácího brankáře ale zakončení z levé strany bylo nepřesné. A ve 30. minutě jsme se již zaslouženě dočkali. Na nakopnutý míč do šestnáctky si naběhl Sychra a velmi zajímavou střelou překonal Kyzlinka 1:1. Tento stav vydržel až do konce první půle.

Druhá půle začala od obou mužstev opatrně a tak se do toho opět vložil rozhodčí. Běžela 51. minuta utkání, domácí nakopli dlouhý míč do naší šestnáctky, v souboji o míč domácí Jarůšek akrobaticky upadl a pan Brezáni opět nezaváhal, ihned odpískal faul a ukázal na pokutový kop, který proměnil sám „faulovaný“ 2:1. My jsme na tuto nepříjemnou situaci odpověděli o 7. minut později. Po pravé straně se uvolnil Pernica, přihrávkou před bránu našel Sychry a pro něho již nebyl problém vstřelit vyrovnávací branku 2:2. Rozhodnutí přišlo v 63. minutě. Ve středu hřiště jsme vypustili souboj s Kasálkem, který si navedl míč až k hranici velkého vápna a i když mu jeho střela vůbec nesedla, tak na ni Zouhar nedokázal zareagovat a domácí se opět ujali vedení 2:3. I tak jsme si vypracovali ještě jednu 100% šanci. V 70. minutě si na centrovaný míč do pokutového území naběhl Hejč Tomáš, který se v této situaci většinou nemýlí, ale tentokrát bohužel míč špatně trefil a hlavou ho poslal těsně vedle. V posledních minutách se hrálo vabank, ale vyrovnávací branky jsme se již nedočkali.

V podzimní části jsme získali slušných 17. bodů, čímž jsme o dva body překonali náš stanovený cíl a do jarních bojů o udržení v soutěži budeme vstupovat se solidním základem.

Zároveň toto utkání bylo poslední pro našeho trenéra Pavla Helána, který u nás prožil krásné období v délce čtyř a půl roku a dovedl nás až k vytouženému postupu do krajské soutěže, za což mu patří velké DÍKY a dále ti TRÉŇO přejeme jen to nejlepší do další trenérské štace.   

            

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Prosinec 2017 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše