20.kolo FK RÁJEC-JESTŘEBÍ : TJ VYSOČANY 2 : 1 ( 1 : 1 )

Vydáno: před 6 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 8261×

FK RÁJEC-JESTŘEBÍ  :  TJ VYSOČANY   2  :  1   (  1  :  1  )

Sestava:  Zouhar D. – Beneš M., Hejč T., Vágner L., Škvarenina L.  -  Torda J., Beneš P., Hejč J., Kala J. –  Nečas R., Panáček P.

Na střídání:   Konečný D., Slouka T., Ševčík P., Klimeš M., Zouhar J.   

Střelci branek:  13. Štěrba Martin, 82. Macháček Libor - 6. Torda Jan

V rámci 20. kola jsme zajížděli do nedalekého Rájce Jestřebí. Naši hráči dokázali navázat na dobré vystoupení proti Lipovci, ale posledních deset minut se proměnilo doslova v tragédii, když jsme přišli o zasloužený bod, ale hlavně o Vágnera s Konečným, pro které s největší pravděpodobností fotbalové jaro s předstihem skončilo.

Úvod zápasu nám vyšel skvěle. Již v 6. minutě si na přetažený aut naběhl Torda a z otočky poslal míč přesně k tyči 0:1. Bohužel vedení nám vydrželo pouze do 13. minuty, když jsme nejprve dokázali odvrátit centrovaný míč do pokutového území, ale při zpětném centru jsme trestuhodně nechali dva hráče na zadní tyči a pro domácího Štěrby nebyl problém dostat míč do brány 1:1. Naši hráči si dnes velmi dobře plnili defenzivní pokyny a díky rychlíkům na křídlech jsme měli několik nebezpečných brejků. Kolem 30. minuty po závaru v pokutovém území domácí Čepa zahrál rukou, která snad byla vidět až z vikýře Rájeckého zámku, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá……škoda. V poslední minutě první půle mohli jít do vedení i domácí, když se za naší obranou ocitl domácí hráč, ale z bezprostřední blízkosti minul.

Do druhého dějství naši hráči vstoupili ještě s větší vůlí po vítězství a po dvou minutách dostal Panáček ideální přihrávku od Tordy, ale sám před bránou pouze nastřelil domácího Švancary. Po té jsme si dokázali vytvořit ještě několik velmi dobrých brankových příležitostí, ale v zakončení jsme dneska propadli. Za to domácím k dnešní výhře stačilo opravdu málo. V 82. minutě si naše obrana vybrala snad jedinou slabší chvilku, když Beneš nešťastně odhlavičkoval míč na hranici pokutového území, kde se ocitl nehlídaný Macháček a prostřelil vše, co mu stálo v cestě 2:1. Ve zbytku utkání už se moc nehrálo, naši hráči si neustále stěžovali, hlavní rozhodčí v tu chvíli snad ani neviděl, co měl dneska k obědu, což vygradovalo v 88. minutě, kdy se po červené kartě předčasně poroučel Vágner a po utkání ještě dočasně Konečný.     

To že jsme dneska nezískali ani bod, mě ani tak moc nemrzí, protože jestli ve zbývajících utkání předvedeme podobný výkon, tak se určitě zachráníme. Za to mě velmi mrzí chování vyloučených hráčů, kteří si sice v danou chvíli ulevili, ale tímto oslabili naše mužstvo do dalších záchranářských bojů.

Příští utkání:

TJ Vysočany : TJ Sokol Kobeřice   NE 13.5.2018    16:30         

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Září 2018 Následující
Po Út St Čt So Ne
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zobrazit vše