22.kolo FK Podolí u Brna : TJ Vysočany 2 : 2 ( 1 : 1 )

Vydáno: před 6 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 7982×

FK PODOLÍ U BRNA  :  TJ VYSOČANY   2  :  2  (  1  :  1  )

Sestava:  Zouhar D. – Beneš M., Hejč T., Ševčík P., Škvarenina L. -  Torda J., Beneš P., Hejč J., Grmela M. –  Slouka T.(89. Klimeš M.), Panáček P.

Na střídání:   Klimeš M.   

Střelci branek:  39.vlastní Ševčík Pavel, 82. Cícha Dalibor - 8. a 75. Panáček Petr

V dalším důležitém utkání jsme zajížděli do Podolí u Brna a ti, kteří si dnes našli chvilku, ke zhlédnutí tohoto utkání určitě nelitovali, protože obě mužstva předváděla kvalitní podívanou.

Od úvodního hvizdu se hrálo ve svižném tempu. Již ve 3. minutě přišla naše první branková příležitost, když Panáček dostal ideální míč za obranu, ale jeho střelu dokázal domácí brankář vyrazit. Mnohem lepší to bylo v 8. minutě. Po nákopu na útočnou polovinu domácích, obránce špatně odhadnul letící míč, který se od něho odrazil přímo k Panáčkovi a ten v dalším nájezdu na bránu nezaváhal a střelou k tyči nás poslal do vedení 0:1. Během první půle se hrálo vyrovnané utkání, a když už to vypadalo, že uhájíme těsné vedení, tak přišla 39. minuta. Domácí útočník v pokutovém území naběhl do našeho hráče, skácel se k zemi a rozhodčí nepochopitelně odpískal pokutový kop. Domácí exekutor z bílého puntíku napálil míč přímo do Zouhara, který ho vyrazil před sebe, kde jsme se bohužel nedokázali domluvit při odkopu, až jsme si z toho dali vlastní branku 1:1 a první půle tak skončila nerozhodně.

Do druhé půle jsme vstoupili opět dobře a vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, ale tak jako minulý týden, tak i dnes jsme ztroskotali na jejich proměňování. Nejlepší moment dnešního utkání přišel v 75. minutě, když jsme se krásnou kombinační akcí z pravé strany dostali až před domácí bránu, kam si na přihrávku seběhl Panáček a z bezprostřední blízkosti prostřelil domácího Kuklety 1:2. Naše vedení nám bohužel dlouho nevydrželo. V 82. minutě jsme na pravé straně nedokázali odkopnout míč do bezpečí, čehož využil domácí Cícha, a střelou z úhlu prostřelil Zouhara 2:2. V posledních minutách mohli obě mužstva rozhodnout o svém vítězství. Nejprve se do samostatného úniku dostal Beneš, ale svoji příležitost prováhal a v poslední minutě se k zakončení dostali i domácí, když jejich hráč prošel od půlící čáry až na hranici pokutového území, ale jeho střela se naštěstí otřela o vnější tyč Zouharovy brány a tak utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů.  

Po odehraném kole se toho pro nás moc nezměnilo a za týden proti Soběšicím budeme opět bojovat o krajskou příslušnost. 

     

Příští utkání:

TJ Vysočany : FC Soběšice   NE 27.5.2018    16:30         

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše