FOTBAL - výsledky

Vydáno: před 4 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 7395×

1.B.:    TJ Sokol Bohdalice - FK Vysočany / Šošůvka  A    5 : 2  (1 : 2)

Sestava: Zouhar Daniel – Maňoušek Jiří, Beneš Michal, Vágner Tomáš, Škvarenina Libor – Zouhar Jan (79. Svoboda Dixie), Petržel Aleš, Doležel Petr, Hejč Jiří - Sehnal Luděk (85. Šebela Martin), Krátký Marek

Branky: Kopřiva Jiří, Kolečkář Jaroslav, Efinov Anton, Pospíšil Jan a Vaculčík Roman – Hejč Jiří a Krátký Marek

V rámci 11. kola na půdě Bohdalic viděli přítomní diváci vyvrcholení naší podzimní krize, kde jsme předvedli nejhorší výkon v probíhající sezóně a nadále tak okupujeme poslední místo.

Od úvodního hvizdu naši hráči působili značně zmateně, kupili jsme jednu chybu za druhou a bylo jen otázkou času, kdy domácí půjdou do vedení. Toho se po neustálém tlaku na naši bránu dočkali v 26. minutě, když se dokázal prosadit domácí Kopřiva, 1:0. Naše světlá chvíle přišla v posledních patnácti minutách první půle, zvýšili jsme pohyb a rázem jsme domácí začali přehrávat. A ve 40. minutě jsme za tuto aktivitu byli odměněni, když Hejč vystihl zpětnou rozehrávku domácí obrany a svůj nájezd, i za přispění teče, přetavil v branku 1:1. Tahle situace nás nakopla a ve 44. minutě jsme šli dokonce do vedení. Na centrovaný míč si naběhl Krátký, „zasekávačkou“ se zbavil svého strážce a přízemní střelou na zadní tyč otočil skóre v náš prospěch, čímž tak uzavřel první poločas, 1:2.

Bohužel druhá půle začala, tak jako ta první. Hned z rozehrávky jsme přímo „namazali“ domácímu Kolečkářovi a ten svou šancí nepohrdl, 2:2. Tato situace naše hráče opět uzemnila a v 55. minutě se misky vah převážily opět na domácí stranu, když se prosadil domácí Efimov, 3:2. Po této brance už to byl z naší strany jeden velký zmar. Do konce utkání jsme obdrželi ještě další dvě branky a skóre se zastavilo na konečných 5:2 pro domácí.    

Příště: V dalším domácím střetnutí se představíme v sobotu 19. října na hřišti v Šošůvce. Od 14:30 h. hostíme Čebín a vzhledem k postavení obou celků v tabulce půjde o mimořádně důležitý duel. Všichni fanoušci jsou samozřejmě zváni.

OP:  Ráječko B - FK Vysočany / Šošůvka  B   5 : 0  (1 : 0)

Sestava: Valach Jaroslav – Petr Lukáš, Vágner Tomáš (85. Kučera Libor), Škvarenina Libor, Baláž František – Šebela Dominik, Šebela Martin, Krátký Marek, Razák Antonín (75. Mrázek Petr), Kašpárek Filip (61. Keprt Lukáš) – Mazáč Robin

Branky: Sehnal Jan 3, Sehnal Martin a Souček Pavel

V souboji dvou záložních celků byl úspěšnější ten z Ráječka a to především díky druhému poločasu. V úvodním dějství dokázali naši hráči se soupeřem držet krok a nemuseli odcházet do kabin s pasivním skóre. Ve druhém poločase se však projevila vyšší kvalita protivníka, kteří hlavně díky svým zkušeným hráčům dosáhl nakonec jasného vítězství.

První pasáž zápasu je velmi vyrovnaná. Dokážeme držet krok jak po fotbalové, tak fyzické stránce a je tedy k vidění poměrně zajímavé střetnutí. Oba celky jsou pozorné v defenzívě a první velkou možnost má ve 23. minutě Krátký, kterého najde přesným centrem z levé strany Razák, ale Marek sám před bránou trefuje svoji pohotovou ranou brankáře. A tak se prosadí domácí. Ve 25. minutě je na konci hezké kombinační akce Jan Sehnal, jenž otevírá skóre zápasu, 1-0. Vedoucí branka nás ale nikterak nezlomí a pokračujeme nadále ve snaze soupeři co nejvíce úlohu favorita komplikovat. Je ovšem pravdou, že do vyložené šance se dostat nedokážeme. To na druhé straně likviduje Valach ve 35. minutě samostatný náběh hráče Ráječka na svou bránu. Ve zbytku první půle se pak nic zásadního nestane.

Bohužel úvod druhé části je ve znamení aktivity Ráječka, které vyústí ve druhou branku v naší síti. V 52. minutě se povedenou střelou vyslanou uvnitř pokutového území prezentuje opět Jan Sehnal a domácí vedou 2-0. Průběžný stav soupeře uklidní a na našich hráčích je vidět, že bude těžké s rozběhnutým soupeřem držet krok. Navíc v 61. minutě faulujeme „ve vápně“ a z pokutového kopu Jan Sehnal završí svůj hattrick, 3-0. Je definitivně rozhodnuto. Protivník je častěji „na míči“ a my se po většinu času bráníme. Navíc v 70. minutě se po rozehraném rohovém kopu prezentuje křižnou střelou Martin Sehnal a dráhu letu míče zastaví až síť, 4-0. A definitivu výsledku dá pak 86. minuta, kdy rozhodčí zapíská hodně přísnou penaltu, její exekuce se tentokrát ujme Souček a přesnou střelou uzavře skóre dnešního duelu, 5-0.

Příště: V dalším domácím zápase se představí naše rezerva na hřišti ve Vysočanech. Soupeřem jí bude v nedělním odpoledni 20. října nováček soutěže z Velkých Opatovic. Začátek střetnutí je stanoven na 14:30 h. Zveme všechny příznivce.

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Březen 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše