FOTBAL - výsledky

Vydáno: před 4 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 6582×

 I.B.:  TJ Vilémovice - FK Vysočany / Šošůvka  A   1 : 4  (0 : 3)

Sestava: Zouhar Daniel – Zouhar Jan, Beneš Michal, Vágner Tomáš, Škvarenina Libor – Hejč Jiří, Svoboda Dixie, Bezděk Luboš, Knödl Michal – Krátký Marek (78. Šebela Martin), Sehnal Luděk (89. Slouka Tomáš)

Branky: Siegl Patrik – Krátký Marek 2, Sehnal Luděk a Bezděk Luboš

K poslednímu venkovnímu utkání jsme zajížděli k derby do Vilémovic, kde jsme dokázali navázat na vydařený zápas s Čebínem a ač to nejspíš nikdo nečekal, tak jsme si zaslouženě připsali vítězství a důležité 3 body k záchraně.

Čekali jsme, že na nás domácí mužstvo vlétne, ale to se nestalo. Náš obranný blok domácí fotbalisty nepouštěl do výraznějších příležitostí a byli to spíše naši hráči, kteří vyráželi do nebezpečných protiútoků. A v 28. minutě jsme byli za naši koncentrovanost odměněni. Hejč se po pravé straně dostal až před Veselého, místo zakončení zvolil přihrávku na osamoceného Krátkého a ten z jednoho metru zakončoval do prázdné branky, 0:1. Vstřelená branka naše hráče povzbudila a ve 40. minutě se skóre měnilo znovu. Na začátku akce to byl opět Hejč, který se uvolnil po pravé straně, centrem našel Sehnala, který ještě přihrál na lépe postaveného Krátkého a ten přízemní střelou na zadní tyč zvýšil na 0:2. A o minutu později bylo ještě veseleji. Hbitý Knödl vystihl rozehrávku v domácí obraně a tentokrát si Krátký se Sehnalem vyměnil role a druhý jmenovaný dorážkou z bezprostřední blízkosti navýšil naše vedení na poločasových 0:3.

Do druhé půle domácí oživili útočnou hru Jarůškem a začali se do stávat do zakončení. V 50. minutě Siegl zahrával z 25. metrů trestný kop, který zapadl za záda překvapeného Zouhara, 1:3. Už už to vypadalo, že se domácí nadechnou k velkému náporu, ale naštěstí přišla 65. minuta. Trestný kop v podání Bezděka byl přímo výstavní a v dnešním zápase definitivně rozhodl o našem vítězství, 1:4. Poslední příležitost ke vstřelení branky měl domácí Valnoha, ale jeho dalekonosná střela pouze orazítkovala břevno a následně se odrazila od tyče k našim hráčům. Ve zbytku utkání už jsme si dění na hřišti pohlídali a doufejme, že za týden proti Černé Hoře toto veledůležité vítězství potvrdíme.   

Příště: Poslední zápas podzimní části s Černou Horou sehrajeme v sobotu 2. listopadu od 14:00 h. na hřišti ve Vysočanech. Věříme opět v podporu našich fanoušků.

OP:  Skalice - FK Vysočany / Šošůvka  B   11 : 0  (7 : 0)

Sestava: Hasoň Martin – Odehnal Jiří – Petr Lukáš, Řezníček Lukáš, Kašpárek Filip – Polák Petr, Šindelka Stanislav st., Šebela Dominik, Mrázek Petr, Mazáč Robin – Keprt Lukáš

Branky: Káčerík David 3, Ševčík Petr 3, Konečný František 2, Bílek Tomáš, Sekanina Radek a Pokorný Marek

Vzhledem k dalšímu navýšení marodky v našem klubu, kdy v A týmu vypadla pro nedělní zápas ve Vilémovicích další čtveřice hráčů a kdy u „béčka“ došlo k dalším omluvenkám, jsme zápas ve Skalici odehráli v podstatě s kompletním celkem malé kopané K20, který na střetnutí přijel přímo z Olešnice, kde pár desítek minut předtím dohrál svůj vlastní zápas v malé kopané. Tým doplnil pouze nestárnoucí Jirka Odehnal a po jedenácti letech si poslechnul úvodní hvizd rozhodčího přímo z hrací plochy i Staňa Šindelka starší)))))).

Samotné střetnutí se odehrávalo podle očekávaného scénáře. Domácí nás zatlačili, ale prvních patnáct minut jsme ještě svým způsobem stíhali. Martin Hasoň si také připal dva povedené zákroky. Soupeř působil poněkud nervózně, snažil se zakončovat až moc zbrkle a to nám hrálo na úvod střetnutí do not. Bohužel jsme trochu nešťastně inkasovali v 16. minutě první branku z rohového kopu a pak už jsme často jen marně zachytávali nájezdy domácích fotbalistů. Je pravdou, že některé góly byly šťastné, některé naopak výstavní, ale to nic nemění na tom, že po půlhodině hry bylo rozhodnuto. Naši jedinou možnost měl za stavu 0-4 Dominik Šebela, ale nedokázal potrestat chybu domácího brankáře. Domácí pak v závěru první půle polevili, kdy navíc neproměnili pokutový kop po faulu Lukáše Petra. Což už zavání i zápisem do knihy rekordů, jelikož Lukáš se během podzimní části „postaral“ již o čtyři penalty a ještě ani jedna neskončila brankou v naší síti!!!! To ovšem nic nemění na tom, že poločasové skóre narostlo na hrozivých 0-7.

Do druhé půle jsme již nastoupili pouze v deseti hráčích a přibývající únava si vybírala svoji daň i nadále. Nejenže jsme v prvních deseti minutách druhé části obdrželi tři branky, ale přišli jsme z důvodu zranění o další dva hráče. No a když po hodině hry nezvládli pokračování v zápase další dva naši fotbalisté, bylo střetnutí v 64. minutě z důvodu nízkého počtu našich fotbalistů ukončeno.

Příště: V posledním domácím střetnutí se v neděli 3. listopadu představí naše rezerva v Šošůvce. Soupeřem nám bude vedoucí celek soutěže z Olomučan. Začíná se ve 14:00 h.

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Říjen 2019 Následující
Po Út St Čt So Ne
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Zobrazit vše