Návštěva divadelního představení RUMCAJS

Vydáno: před 5 lety | Autor: Jana Sehnalová | Kategorie: Aktuality
Počet přečtení: 13299×

RUMCAJS

Dne 8.11.2018  se naši školáci  zúčastnili divadelního představení  v Blansku.

Hodnocení této akce provedli naši žáci sami.

Líbila se mi víla, protože mluvila srandovně. Mně se líbila víla, jak krásně tančila. Starosta Humpál byl taky legrační a víla ho utancovala  k smrti. Byl tam i maličký Cipísek. (Žáci 1. ročníku).

Mně se líbili herci. Bylo to zábavné a zajímavé, herci byli srandovní. Nejvíce se nám líbil Cipísek, Rumcajs, víla, jak utancovala Humpála. Divadelní představení se nám moc líbilo. (Žáci 2. ročníku)

Představení bylo hodně srandovní. Nejlepší postava byla víla. Krásně tancovala a začarovala Humpála. Líbily se mi písničky a hudba. Bylo to divadlo srandovní, protože tam kněžna kroutila zadkem. Moc se mi líbily loutky. (Žáci 3. ročníku)

Byla to pohádka o Rumcajsovi. Bylo to o tom, že Rumcajs ve městě spravoval boty. Pak mu ale starosta ševcovnu zavřel a on musel jít do lesa. Stal se loupežníkem, oženil se s Mankou a měli syna Cipíska.  A měl se dobře. Představení bylo super. ( Žáci 4. ročníku)

Představení o Rumcajsovi bylo moc hezké. Cipísek byl strašně roztomilý. Vadilo nám, jak se chovaly děti, které seděly za námi.  Ale pohádka byla hezká. (Žáci 5. ročníku)

                                                                    Mgr. Soňa Švrčinová