Naše Fotogalerie

Vydáno: před 13 lety | Autor: Antonín Jirůšek | Kategorie: Archiv
Komentáře: 4× | Počet přečtení: 19384×

V poslední době jsem psal většinou o historii Molenburka a když jsem nahlédl v obecních stránkách do Fotogalerie, zjistil jsem, že tam není nic ze současnosti. Jak je vidět, tak spousta lidí naše stránky navštěvuje a tak je chci trochu osvěžit fotografiemi z našich Vysočan. Dám je tam bez komentáře, jako takové panorama Vysočan. Podle zájmu budu doplňovat další.

Zájem byl a tak postupně doplňuji další snímky našich krásných Vysočan. Pro pamětníky, kterých je již málo, doplňuji galerii i fotografiemi ze starého Molenburka a Houska. Snad budou zajímat i později narozené. Co vy na to???????

Při procházení naším hřbitovem jsem si u pomníku pana faráře Havlíka vzpomněl na jeho první svatá přijímání. Mnozí z nás ještě žijí, snad se poznají.

Pro milovníky přírody zase něco z podzimní procházky. Okolo Vysočan ještě teče voda čisťounká. Tak se podívejte na potoky tekoucí kolem Vysočan. Pokud máte zájem, tak kliknutím na následující odkaz se můžete podívat na video "Vysočany dnešních dnů"

http://www.youtube.com/watch?v=n5W1m0mIHA0

Komentáře (4)

  • Odkaz na komentář

    Jirka Hejč, před 13 lety

    pěkný fotky chtělo by to přidat určitě víc fotek...

  • Odkaz na komentář

    Andy, před 13 lety

    Děkuju za tu spoustu nádherných fotek!

  • Odkaz na komentář

    Langrova Květa, před 13 lety

    úžasný fotky ,uplně si vybavuji čas kdy jsem byla malá ....

  • Odkaz na komentář

    Vladimír, před 13 lety

    Na webových stránkách jsem si prohlédl již několikrát zveřejněné-uvedené a doplňované fotografie obce Vysočany. Foto-snímky mě zaujaly a velmi se mi líbí, protože jsou pořízeny z různých dobových úseků jak z minulosti tak i z dnešní doby.Do Molenburku jsem často jezdíval s mým bratrem na prázdniny k babičce a nyní při prohlížení těchto snímků se mi vybavují vzpomínky z mého mládí.Často do poklidné obce Vysočan jezdím hlavně v letních měsících a obdivuji její krásu, čistotu, pořádek a také kouzelnou polohu, která se mi vybavuje i v minulosti tak i současnosti. Tak i v těchto zimních dnech se prostřednictvím fotografií mohu podívat na zimní Molenburk a Vysočany a zavzpomínat na doby mého mládí prožité v Molenburku. A to již nyní plánuji, jak se do Molenburku zase podívám za svými přáteli a projdu známá místa mého mládí.

Zapojte se do diskuze k článku:




Kalendář akcí v obci

Předchozí Listopad 2021 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše