Okolo Molenburka tekla voda čisťounká

Vydáno: před 13 lety | Autor: Antonín Jirůšek | Kategorie: Molenburk
Komentáře: 1× | Počet přečtení: 21780×

Moje kniha "Okolo Molenburka tekla voda čisťounká………."

Když jsme připravovali knížku Karla Hudce"Okolo Molenburka teče voda čisťounká" do tisku, tak jsem se rozhodl, že také napíši něco z mých vzpomínek a také o tom jak to vypadá v Molenburku dnes. Moji přátelé mi to také po vyprávění o starých časech doporučovali. Když jsem knížku vydal, byl o ní zájem a tak po uveřejnění knížky Karla Hudce v obecních stránkách, jsem se rozhodl ji uveřejnit a dát možnost těm, kteří projeví zájem si tuto moji knížečku prolistovat nebo dokonce přečíst.

Možná si také někteří znich hlavně ti starší, zavzpomínají na své mládí a vybaví se jim pěkné vzpomínky. Přeji pěknou zábavu.

Připojené soubory

Komentáře (1)

  • Odkaz na komentář

    pamětník Vl..., před 13 lety

    Kniha mě svým obsahem zaujala také poučila a líbí se mi.Jsem jen o několik roků mladší jako autor knihy"Okolo Molenburka tekla voda čisťounká" a při čtení těchto řádků v knize, se mi vybavují vzpomínky na tehdejší dobu a poměry v obci. My starší můžeme srovnávat život v té době, který byl pro mnohé obyvatele Molenburka a okolí velmi těžký a náročný. Také poválečné období, kdy se rodiny vracely do svých vyrabovaných domovů bylo velmi těžké.. My starší, si všeho více vážíme, protože můžeme porovnávat tehdejší dobu s tou dnešní. Přesto, jak je vidět, tak obec se po několika létech rozrostla a také zkrásněla. Důkazem toho je mnoho přiložených fotografií, které vystihují průběh budování a historie obce. Věřím, že autor dal svou knížkou cenné poučení hlavně mladým lidem v obci.



Zapojte se do diskuze k článku:




Kalendář akcí v obci

Předchozí Březen 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše