Kostely a kaple v Brně.

Vydáno: před 11 lety | Autor: Antonín Jirůšek | Kategorie: Archiv
Komentáře: 10× | Počet přečtení: 36130×

Pro zájemce, kteří mají rádi naše památky, vám v přiloženém odkazu nabízím prohlídku kostelů a kaplí v městě Brně, od našeho potomka z rodiny Hudců, pana Vladimíra Hudce. Prezentace stojí za podívání.

Připojené soubory

Komentáře (10)

  • Odkaz na komentář

    Pavel Ševčík, před 11 lety

    Vážený pane Jirůšek, pokud sem mohu napsat svůj názor, tak tato prezentace je sice celkem povedená a pro člověka, kterého zajímá, jak vypadají kostely v Brně, může mít jistou informační hodnotu (že tímto pana Hudce zdravím), nemyslím si však, že patří na naše obecní stránky. S Vysočany nemá nic společného, tím méně pak s jejich historií. Takovéto prezentace se hodí spíš pro nějaký osobní webový blog, ne na oficiální obecní stránky.

  • Odkaz na komentář

    Antonín, před 11 lety

    Pane Ševčík.
    Dlouho jsme uvažovali, zda tuto prezentaci v naších stránkách uveřejnit. Nakonec po prhlídce našeho kostela panem Hudcem, jsme to tam dali. Pokud se na to podívalo již přes 100 lidí, tak si myslím, že i o takové prezentace je zájem. Protože všechny moje příspěvky dávám do "Historie", tak je tam i tato. Děkuji za názor, beru ho na vědomí. K tomu ty komentáře jsou.

  • Odkaz na komentář

    Antonín, před 11 lety

    Ještě ke komentáři Pavla Ševčíka.
    Nedávno také mou prezentaci „Poslední krásy podzimu“, vložil do obecních stránek Brno-Bosonohy
    Vladimír Hudec. Tak mi to nedalo a podíval jsem se, jaká je odezva na moji prezentaci v Brně. Zatím nikomu nevadila, že není o Brně- Bosnohách. Naopak jsem byl potěšen odezvou, kterou přikládám. Takže Brňáci se rádi podívají i na krásy molenburské přírody

    Brno-Bosonohy - oficiální internetové stránky městské části
    Jan Olejník
    Prezentace od pana Antonína Jiruška U rybníku je velmi pěkná a profesionálně zpracovaná. Krásné zobrazení podzimní krajiny pohladí oko a potěší i duši.Díky p.Jiruškovi i p.Hudcovi, který je členem Senior klubu Bosonohy se mohou potěšit jejich prezentacemi nejen členové Senior klubu ale i další návštěvnici našich webových stránek.

  • Odkaz na komentář

    jozef, před 11 lety

    souhlasím s panem PŠ na oficiální stránky naprosto nevhodné, není nic jednodušího než si založit své stránky třeba na webnode.cz nebo jiném servru kde je to zdarma, ale nadruhou stranu panu jirůškovi se nedivým pač tam by to neměleo takovou navštevovanost :-) :-) :-)

  • Odkaz na komentář

    Antonín Jirušek, před 11 lety

    Pane Josefe,
    jeden pán mi napsal: kdyby mi pán Bůh daroval ještě kousek života, využil bych ten čas nejlépe jak bych dokázal. Pravděpodobně bych neřekl všechno nad čím přemýšlím, ale určitě bych promyslel všechno co napíši a co řeknu.
    Jak jsem si přečetl, tak si také chcete přiložit polínko ke kritice pana Ševčíka. Od něho to beru, ale váš anonym bych měl hodit do koše. Pokud nemáte tu odvahu napsat své jméno, tak by jste si nezasloužil ani mé odpovědi. Pane Josefe, lépe je pochopit málo, než pochopit špatně. Děkuji za radu, mně nejde o to se nechat zviditelnit na obecních stránkách. Mám tam toho již mnoho a čtenáře mých příspěvků již mohu počítat na desetitisíce. Chci umožnit lidem podívat se na přírodu, dovědět se něco o historii, nebo se trochu podívat třeba do toho Brna na kostely. Mnoho důchodců, i ve Vysočanech se na to podívají, protože do toho Brna, ani zajet, již nemohou.
    Představte si, že hned druhý den po zveřejnění prezentace jsem dostal mail z Ameriky (od paní Vicky, jejíž dědeček se v Molenburku narodil) a jeho část přikládám: Hi Antonin, I saw your presentation on the monuments and chapels. So beautiful ! Hope you are well. The village is lucky to have you do your presentations. Regards,Vicki..
    Nechci vás podceňovat, ale přesto zhruba překládám: Antoníne, viděla jsem vaši prezentaci památky a kaple. Je tak krásná! Doufám, že se máte dobře. Obec má štěstí, že tam dáváte ty vaše prezentace.
    Již před časem jsem byl kritizován i za to, že jsem tam dal prezentaci o jaru v Molenburku. Tak jsem vyzval pisatele, ať tam sám dá nějaký vhodný příspěvek . Napsal mi: beru Vaši výzvu a udělám taky fotoprezentaci na téma Jaro ve Vysočanech. Po dvou létech nic. Takže pane Josefe, pokud něco umíte, tak něco vytvořte a předveďte se nám na stránkách s tím co vy myslíte, že je vhodné tam dát. Moc se vám divím a je mi vás líto, že taková malichernost v dnešním složitém světě vám vadí.
    -Člověk naplněný trpkostí a závistí nemůže být šťastný.-.

  • Odkaz na komentář

    Vladimír-Brno, před 11 lety

    Vladimír Hudec, autor prezentace.
    Pane Josefe, pokud to nevíte, tak Brno je krajským městem Jižní Moravy a obec Vysočany je součástí tohoto kraje. Při prohlídce vašeho kostela, jsem si znovu prohlédl videa od pana Jiruška na youtube , má iich tam 21 a několik je i z vašeho kostela, tak věřím, že se nepotřeboval zviditelnit na vašich stránkách. Já jsem chtěl vašim občanům i jiným, kteří stránky čtou, toto město a jeho památky přiblížit a také proto jsem nabídl p. Jiruškovi tuto prezentaci ke zhlédnutí na webové stránky vaší obce. Jsem zklamán reakcí pana Josefa na zveřejněnou prezentaci. Chtěl jsem nabídnouti další prezentaci o Brně, ale vzhledem k tomuto zápornému stanovisku již žádnou nenabídnu.
    Vladimír Hudec- Brno 24.11.2012

  • Odkaz na komentář

    marie buchtová, před 11 lety

    Já bych se nebála dvou občanů kterým se prezentace nezamlouvala když 185 lidem ano!Klidně tam dejte další.přece se neleknete dvou nespokojenců.Jestliže se leknete tak to není dobré.Komu se to nezdá tak se na to nemusí dívat.

  • Odkaz na komentář

    jozef, před 11 lety

    mi nejde o to jak je ta prezentace zpracována a ani jaký má obsah, mi de o to že je to soukromá osoba co s obcí nemá teď už nic společného krom bydliště a zveřejňuje tu pro mě nepodstatné zprávy, kdyby byl členem nějaké složky (SDH, TJ, včelaři,atd)a týkalo by se to informací o tédle složce, proč ne! jednoduchá volba pro autora je opravdu vlastní webový server a sem snad poslední příspěvek s odkazem na ně (kdo bude chtít tak se naučí chodit i tam!)

  • Odkaz na komentář

    jozef, před 11 lety

    a pokud se Vás nějak urazil svým názorem tak se hluboce omlouvám

  • Odkaz na komentář

    Antonín, před 11 lety

    Neurazil, každý má právo na svůj názor. Můj je takový jak jsem napsal. K tomu ty komentáře jsou.

Zapojte se do diskuze k článku:




Kalendář akcí v obci

Předchozí Září 2021 Následující
Po Út St Čt So Ne
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Zobrazit vše