I.C.E. karta - seniorská obálka

Kde můžete u nás v obci tento formulář získat? Buďto si jej můžete stáhnout u tohoto článku, dále na obecním úřadu, v místní knihovně nebo napište na e-mail cck@vysocany.com a obálku Vám přineseme domů. Poskytujeme celý komplet - vytištěný formulář s návodem k vyplnění, průhlednou plastovou obálku a klip s magnetem.

Vydáno: před 5 lety | Autor: Bořivoj Sekanina | Kategorie: Aktuálně
Počet přečtení: 29686×

V okamžiku zásahu zdravotnické záchranné služby je tato karta použita pro účinnou léčbu a záchranu člověka. Karta má mezinárodní označení I.C.E, což znamená „použít v případě nouze“ (z anglických slov In Case of Emergency). Kartu umístěte na viditelném místě ve Vašem bytě nebo domě! Buďto na dveřích lednice, nebo vnitřní straně vchodových dveří. Integrované složky záchranného sytému Jihomoravského kraje (zdravotnická záchranná služba, hasiči a policie) jsou o umístění karty informovány a budou ji hledat vždy na těchto místech!

Pro koho je karta určená? Pro samostatně žijící osoby, seniory a seniorky, také pro všechny ostatní zájemce. S jejím vyplněním mohou pomoci rodinní příslušníci nebo sousedé. Další informace o této kartě naleznete na webu seniorské politiky JMK.

Seniorská obálka vznikla v Jihomoravském kraji, ve spolupráci Zdravotnické záchranné služby JMK, Krajského úřadu JMK, v rámci projektu MPSV Politika stárnutí na krajích a již se rozšířila do deseti ze čtrnácti krajů ČR.

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Srpen 2021 Následující
Po Út St Čt So Ne
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Zobrazit vše