FOTBAL - výsledky

Vydáno: před 5 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 8172×

I.B:  TJ Sokol Kobeřice - FK Vysočany/Šošůvka  A   1 : 1  (1 : 1)

Sestava: Valach Jaroslav – Ševčík Pavel (46. Grmela Miroslav), Wágner Tomáš, Beneš Michal, Zouhar Jan – Maňoušek Jiří, Bezděk Luboš, Hejč Jiří, Svoboda Dixie – Sehnal Luděk (71. Přibyl Martin), Krátký Marek

Branky: Kalouda Pavel – Krátký Marek

Č.K.:  79. Ondráček (Kobeřice)

Ve třetím utkání jsme zajížděli do Kobeřic, kteří stejně jako my v obou zápasech vyšly bodově naprázdno a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj.

Po úvodním oťukávání běžela 8. minuta zápasu, na přetažený míč na zadní tyč si naběhl Krátký, a i když mu střela příliš nesedla, tak přece jen skončila za zády domácího brankáře, 0:1. Na obdrženou branku domácí zareagovali takřka okamžitě, když se v 10. minutě po levé straně prokombinovali až do pokutového území a domácí Kalouda svou brankou srovnal stav utkání na 1:1. Ve zbytku utkání se hrála vyrovnaná partie, a i když jsme si dokázali vytvořit mnohem více brankových příležitostí, tak v zakončení jsme si počínali nepřesně. Je velká škoda, že jsme dnes nebrali všechny tři body, protože hratelnějšího soupeře v této soutěži potkáme jen stěží. O tom se budeme moci přesvědčit již za týden, kdy na domácím hřišti přivítáme ambiciózního nováčka z Lelekovic, které trénuje bývalý ligový hráč René Wagner.   

Příště: Střetnutí s Lelekovicemi bude sehráno v sobotu 31. 8. 2019 od 16:30 h. na hřišti v Šošůvce. Zveme všechny příznivce.

OP: TJ Sokol Rudice - FK Vysočany / Šošůvka  B    7 : 2  (2 : 1)

Sestava: Valach Jaroslav – Petlach Radek, Wágner Tomáš, Ševčík Pavel, Zouhar Daniel – Maňoušek Jiří, Krátký Marek, Bezděk Luboš, Svoboda Dixie, Přibyl Martin – Sehnal Luděk

Branky: Lachman Jan 2, Magda Michal 2, Zouhar Tomáš, Mareček Lukáš a Matuška Filip – Maňoušek Jiří a Sehnal Luděk

Vzhledem k nezvykle velkému počtu absentujících fotbalistů jsme v sobotnímu odpoledni byli nuceni poslat do Rudice takřka totožnou sestavu jako pár hodin před tím do Kobeřic. Fyzická únava našich hráčů se pak naplno projevila v závěrečné třetině zápasu, který tak skončil vítězstvím domácího favorita.

Začátek střetnutí se nám moc nepovede. Již ve 3. minutě necháme příliš mnoho prostoru domácímu kapitánovi, který sám před Valachem nezaváhá, 1-0. Přítomní diváci čekají hladký průběh, což ještě umocní situace z 16. minuty, kdy našeho brankáře poněkud překvapí střela z ostrého úhlu, 2-0. Průběžný stav soupeře ukolébá, přizpůsobí se naší fyzicky úsporné hře a navíc začne dělat chyby. Máme několik možností ke vstřelení branky, ale to se povede až ve 38. minutě, kdy Maňoušek bezpečně promění penaltu po ruce jednoho z domácích fotbalistů, 2-1.

Druhou půli pak odehrajeme po zranění Ševčíka jen s deseti hráči. Přesto se nám povede srovnat. V 50. minutě využije Sehnal ideální příhry obránce Rudice a svůj náběh na gólmana zakončí přesně, 2-2. Úbytek sil se však začne markantně projevovat a od 56. do 61. minuty inkasujeme až neuvěřitelně rychle 4 branky. Některé jsou smolné, některé pěkné, některé laciné, ale na tom, že se skóre bleskově pohne na 6-2 to nic nemění. Zbytek střetnutí se tak už jen dohrává, když gólovou tečku dá zápasu Filip Matuška, který povedenou střelou v 87. minutě uzavře střelecký účet, 7-2.

Příště: Naše rezerva se představí v neděli 1. září 2019 od 16:30 na hřišti ve Vysočanech, kdy budeme hostit dalšího spolufavorita soutěže z Jedovnic. I do Vysočan zveme všechny příznivce.

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Prosinec 2019 Následující
Po Út St Čt So Ne
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Zobrazit vše