Projekt EU - Moderní pohybové aktivity v MŠ

Vydáno: před 10 lety | Autor: Blanka Hejčová | Kategorie:
Komentáře: 0× | Počet přečtení: 11940×

V loňském školním roce jsme MŠ Vysočany zapojili do projektu: Podpora dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků mateřských škol v oblasti moderních pohybových aktivit v Jihomoravském kraji. Akreditovaného vzdělávání se zúčastnila ředitelka i učitelka. Obě absolvovaly školení pod vedením vysoce kvalifikované cvičitelky PaedDr. Hany Toufarové (Aerobic Instructor — diplom s mezinárodní platností,  akreditace Ministerstva školství ČR, vedoucí komise krajských vedoucích Českého svazu aerobiku,  trenérka mistrů světa a mistrů Evropy ve sportovním aerobiku a fitness týmech,  rozhodčí všech soutěží Českého svazu aerobiku, autorka odborných publikací -  http://www.acfitness.cz/o-nas-kontakt/lektori/paeddr-hana-toufarova).

Hlavním cílem projektu bylo podpořit profesní rozvoj pedagogických pracovníků MŠ v oblasti moderních pohybových aktivit, které jsou natolik atraktivní a zajímavé, že u dětí zvýší zájem o tělesnou výchovu a pohyb a také u nich podpoří chuť více a aktivněji se jí účastnit. S tímto cílem úzce souvisí vytvoření metodických materiálů v tištěné i obrazové podobě a možnost odborných konzultací v průběhu vzdělávání.

25.9.2014 naši školu cvičitelka Hana Toufarová navštívila, abychom společně konzultovaly naše dosavadní zkušenosti při cvičení s dětmi. Zároveň nám poskytla další zajímavé poznatky, informace a nápady. Společně se s námi a dětmi zapojila do cvičení na míčích.

 

Připojené obrázky

Komentáře (0)

Zapojte se do diskuze k článku: