Projekt "Malý golfista"

Vydáno: před 3 lety | Autor: Zdeňka Lukášková | Kategorie: Projekty
Počet přečtení: 4047×

 

Ve středu 15. září jsme se vypravili na náš první společný výlet v tomto školním roce. Tentokrát nás čekalo sportovní dopoledne v krásné vesničce na Kořenci, kde se nachází Kořenec Golf & Ski Resort.  Náš sportovní den začal ve školce, kde jsme společně počkali na všechny kamarády, oblékli si zelená školková trička a kšiltovky a mohli tak vyhlížet autobus, který nás nemohl přehlédnout. Nezapomněli jsme ani na batůžky s pitím, svačinkou a drobnou mlskou.

Na Kořenci nás čekalo přátelské přivítání trenéry, kteří nás provázeli celým naším sportovním dopolednem. Seznámili jsme se s golfovým prostředím a také se samotnou hrou. Dětem bylo zapůjčeno vybavení úměrně jejich věku, čímž byla zaručena maximální bezpečnost. Naši malí golfisté si zkoušeli kutálet míčky, správně držet golfovou hůl, mířit na jamku, ale také se mohli svézt na golfovém autíčku, z kterého měli opravdu nezapomenutelný zážitek. Nejenže bezvadně drncalo, ale trenér dětem ukázal celé rozlehlé golfové hřiště a všech 18 golfových jamek, do kterých se musí pořádný golfista trefit. Součástí hřiště jsou i krásná jezírka, kde se sem tam míček i zkušenému golfistovi zatoulá. Po dobrodružné jízdě čekala děti výborná svačinka a občerstvení.

Rozloučili jsme se s trenéry, poděkovali za milé přijetí a vydali jsme se prozkoumat areál golfového hřiště. Děti objevily dětské hřiště, které bylo plné herních prvků a tímto jsme zakončili náš pobyt na golfovém hřišti. Na parkovišti na nás čekal autobus a se spoustou zážitků jsme se vrátili do Vysočan. Druhý den jsme si výlet nakreslili a vzpomínali, co se nám nejvíce líbilo.  Eva Pavlíčková

Kalendář akcí v obci

Předchozí Listopad 2021 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zobrazit vše