POHÁDKOVÝ LES

Vydáno: před 11 lety | Autor: Lenka Ševčíková | Kategorie: Fotogalerie
Komentáře: 12× | Počet přečtení: 16655×

Dne 7. září 2013 jsme nejen pro děti uspořádali akci s názvem POHÁDKOVÝ LES.

Můžete si prohlédnout, viz níže, jak to všechno dopadlo.

Tímto bych chtěla poděkovat všem členům a přátelům SDH Housko, kteří se podíleli na pořádání této akce.

Masky byly naprosto perfektní, organizačně není, co dodat. Doufám, že nám tohle vydrží i nadále.

Náš sbor také děkuje všem zúčastněným a návštěvníkům.

Doufáme, že se bytosti žijící v lese u rybníka příští rok zase ukáží a POHÁDKOVÝ LES se stane tradicí.

Těšíme se brzy nashledanou na další akci.

Komentáře (12)

  • Odkaz na komentář

    občan , před 11 lety

    moc pěkné!!!!to se hasičům z Houska opravdu povedlo,z mála udělat mnoho!!!!akorát nechápu proč se nic neděje v Molenburku??kromě fotbalu??!!

  • Odkaz na komentář

    Martin Kouril, před 11 lety

    Akce nemela chybu!! Tesim se na pristi rok.

  • Odkaz na komentář

    občan pivař, před 11 lety

    Zase ten škopek v kelímku,tak su z teho vždy takové zvenclé,ale já tam jdu,protože mám děti a těm se to samozdřejmě vždy zamlouvá,taže jako zase super akcička,až na ten žejdlik.....

  • Odkaz na komentář

    Lenka Ševčíková, před 11 lety

    Dobrý den pane Občane Pivaři,
    v první řadě děkujeme za pochvalu. Co se týče točení piva, tak Vás naprosto chápu. Jsem sama pivař a plast versus sklo = k tomu nemám námitek. Je to, jak říkáte. Jenže je tu trošku jiný problém. Když se na to podíváte z hygienického hlediska, je to pro nás úplně jasná volba, proč zrovna kelímky. My jako SDH Housko bohužel nemáme tak dobré zázemí jako je například Pod plechem. Musíme si vystačit s přenosnými stany a posezením. Nelze Vám sklo oplachovat jen tak třeba v lavoru. To jistě uznáte, že takhle by to nešlo. Samozřejmě se snažíme, udělat všechno pro to, aby účastníci našich akcí byli co nejvíce spokojeni, ale na tomhle se v brzké době zřejmě jen tak nic nezmění. Nicméně doufáme, že i přes tohle rozhořčení Vaši přízeň neztratíme. A děkujeme za komentář.

  • Odkaz na komentář

    Michaela Kouřilová, před 11 lety

    Akce byla super, těším se na příští rok :-)

  • Odkaz na komentář

    čičmen , před 11 lety

    Lenko samozřejmě máš pravdu a nemluvě o tom když se sklo rozbije tak bych chtěl někoho vidět jak v trávě vytahuje drobná sklíčka z kryglu!!!

  • Odkaz na komentář

    koudy, před 11 lety

    Zajímavá diskuze o pivě v kelímku či ve skle? K tomu jen pár slov : tenisovej turnaj............pivo ve skle . nohejbalovej turnaj........pivo ve skle Takže jak je patrné ono to jde,souhlasím s občanem pivařem. Taky mám rád pivo ze skla,ale to snad každej,kdo ho pije. Jinak nic ve zlém,akce byla více než vydařená,jen tak dále. Zdravím všechny hasiče (žízně)

  • Odkaz na komentář

    očan pijící pivo z kelímku, před 11 lety

    Coudy ono jde všechno to je jasný,ale nezlob se na mě pivo točené do skla ano proč ne,ale nevím jestli jsis někdy všiml v jaké vodě se sklo umývá??promiň ale jak se říká sejdeme se na kožním???jedno sklo vedle druhého se umývá ve stejné vodě dokud voda nemá barvu čaje no fůůůůůůůj to je hnus a radši si dám pivo z čistého kelímku,který vypiju jen já a pak ho hodím do odpadkáče!!!

  • Odkaz na komentář

    koudy, před 11 lety

    Jen malé děcko nejde,to se musí vozit nebo nosit,žeju?Ale k věci:I kdyby se to mělo "lavorovat" jak se zmínila ve svém přispěvku Lenka,tak by snad neměl byt problém,tu vodu častěj vymenit,ještě k tomu,když hydrant stojí vedle!Navíc v dnešní době existuje mnoho tzv.oplachovačů sklenic,kryglů atd.,takže si myslím,že šikovnej "instalatér-amatér" by to tam v těch polních podmínkách dokázal jistě nainstalovat(když všechno jde).Vzhledem k počtu akcí,kterých se tam koná stále více je na zvážení organizátorů,zdali by se nevyplatil nákup oplachovače,než nenávratné investice do kelímků???Jestli se se mnou chce někdo bavit,at´ se podepíše!!! Zdarec kavalec....

  • Odkaz na komentář

    Lenka Ševčíková, před 11 lety

    Děkujeme za pestré diskutování...v rámci SDH to určitě projednáme...a uvidíme.

  • Odkaz na komentář

    občan Houska, před 11 lety

    kurva už tu přestaňte pořád dokola mlet furt to samé!!!Coudy už se prober a začni trošku přemýšlet!!!!!!do Hoskovských hasičů se prostě nehrnou statisíce ročně jak do Molenburských hasičů a o tom to je!!!!!tady si musejí hasiči ty prachy vydělat a pečený holoubci tu prostě nelícou do huby!!!!!takže prostě sklo ne!!!!

  • Odkaz na komentář

    MIchal Kala , před 11 lety

    U mě dobrý!Já si dohókám svůj hrnek na pivo z domu !pařím ze svýho a je to cajk!na kožním skončím max. jen já!

Zapojte se do diskuze k článku:




Kalendář akcí v obci

Předchozí Březen 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše