TÁBOR 2020 - Piráti z Karibiku

Vydáno: před 4 lety | Autor: Petr Ovad | Kategorie: Aktuálně
Počet přečtení: 8830×

Začátkem července jsme vyrazili na tábořiště boskovických skautů - na Randulku u Němčic. Náš 1. oddíl Naděje jel již na třetí tábor s 15. oddílem Kasiopeja z Černé Hory.

Jsme velmi rádi, za společně prožité dny a doufáme, že nás budou vzpomínky z tohoto tábora ještě dlouho provázet.

Celotáborová hra nesla název Piráti z Karibiku. Před táborem jsme vytvořili krátkou upoutávku, která měla za úkol vtáhnout účastníky do děje tohoto příběhu plného nástrah a dobrodružství. Upoutávku najde umístěnou na youtube na tomto odkazu:

https://www.youtube.com/watch?v=adKw1YpQqdY

Během celotáborové hry se 7 statečných posádek rozhodlo pomoci kapitánu Jacku Sparrowovi zničit Davyho Jonese, aby konečně zavládl klid na moři. Na týmy během tábora čekaly různé nástrahy v podobě zlotřilých pirátů z Tortugy, Krakena, bouří na moři, a dokonce i samotného Davyho Jonese. S tímto vším se musely posádky popasovat, ale nakonec v nelítostném souboji za hřmění hromů a v boji na život a na smrt porazily Davyho Jonese. Jako oslava tohoto velkého úspěchu byla uspořádána pirátská hostina, v jejímž čele byli novomanželé Will a Elisabeth.

Na táboře se také plnili bobříci, hrálo se mnoho her, proběhla Tichá pěšina a stezka odvahy, dělaly se ohně, u kterých se zpívalo a hrálo na kytary. Přijel nás navštívit také farář Marcel Javora, který na tábořišti sloužil polní mši a mimo jiné jsme se společně vydali na výlet do Sloupsko-šošůvských jeskyní.

Letošní tábor byl opravdu neskutečný zážitek od začátku až do samotného konce. A každý den jsme usilovali především o to, aby na tomto táboře nebyl nikdo smutný...

Za 1. oddíl Naděje Vysočany - Puštík

Kalendář akcí v obci

Předchozí Říjen 2021 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše