1. kolo VYSOČANY : JEDOVNICE 2 : 4 ( 2 : 2 )

Vydáno: před 10 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 18319×

VYSOČANY   :   JEDOVNICE    2  :  4   (  2  :  2  )

Sestava:  Vágner P. – Hejč T., Rudolf P., Zavadil P., Grmela M. - Krempaský R., Torda J., Hejč J., Pokorný T. – Beneš M., Panáček P.

Na střídání:  

Střelci branek:  Torda J, Hejč T. - 2x Borek, 2x Tajnai

V prvním mistrovském utkání nového ročníku jsme na domácím hřišti přivítali největšího aspiranta na postup- mužstvo Jedovnic. A po zápase jsme museli uznat, že tomu tak opravdu bude. Jedovničtí nás předčili v pohybu, důrazu i větší touze po 3 bodech a zcela zaslouženě vyhráli.

Od úvodního hvizdu na nás hosté doslova vlétli a již ve 3 minutě si připsali velkou šanci, ale jejich střela mířila nepřesně. V 6 minutě se poprvé ukázal náš brankář Pavel Vágner, když dokázal zlikvidovat velkou šanci hostů. V 10 minutě hráč hostů z půlky prošel až před Vágnera, který nás opět pohotovým zákrokem zachránil. Ve 13 minutě jsme se do šance dostali i my, když se k trestňáku ze 16-ky postavil Torda, ale ve slibné pozici střílel nad. V 15 minutě se hosté dočkali. Do centru z levé strany se nikým neatakován položil Borek a hlavou z 5 metrů poslal hosty do vedení 0:1. My jsme dokázali odpovědět ve 20 minutě. Hostující brankář neudržel dalekonosnou střelu, k míči se jako první dostal Torda a srovnal na 1:1. Hned ve 22 minutě jsme dlouho stáli na míči až jsme o něj přišli, hosté nás okamžitě přečíslili a Tajnai křižnou střelou dával na 1:2. V 25 minutě už to mohlo být o dvě branky, ale naštěstí  hostující hráč zakončil vedle naší brány. V 28 minutě bylo opět srovnáno. Hostující hráči po faulu na našeho hráče protestovali proti verdiktu rozhodčího, my jsme neváhali s rozehrávkou a rázem Jirka Hejč šel sám na brankáře. Jeho střela byla sražena do míst , kde stál Tomáš Hejč a ten se už nemýlil 2:2. Přestože nás hosté přehrávali, tak jsme mohli jít do vedení. Běžela 41 minuta utkání, po krásné kombinaci, na jejímž konci se ocitl sám před brankářem Jirka Hejč pro nás nedopadla dobře a jeho pokus o přehození brankáře skončil až nad bránou. Poslední minuty prvního poločasu patřili hostům, ale náš brankář měl svůj den a všechny šance zlikvidoval.

Druhý poločas začal jako ten první. Již ve 46 minutě vyslal nečekanou střelu z úhlu hostující hráč a Pavel Vágner reflexivním zákrokem dokázal střelu vyrazit. A v 51 minutě se hosté dočkali. Na půlící čáře jsme přišli o míč, následovala rychlá přihrávka na Borka, ten utekl všem našim obráncům a střelou k tyči poslal hosty opět do vedení 2:3. A v 54 minutě bylo rozhodnuto. Hosté z půlící čáry zahrávali trestný kop, míč se snesl na velké vápno, kde stál zcela nehlídaný Tajnai a krásnou střelou z první zvýšil na 2:4. V 58 minutě jsme mohli vykřesat jiskřičku naděje, když si do 16-ky naběhl Tomáš Hejč, ale jeho střela z 5 metrů skončila vedle. Hned v 59 minutě hosté mohli navýšit svoje vedení, ale byl to opět Pavel Vágner, který jasnou tutovku vychytal. A v 60 minutě bylo po nadějích. Pro zranění musel odstoupit Petr Panáček a jelikož na lavičce nebyl žádný náhradník, tak jsme poslední půlhodinku museli dohrávat v deseti. Toho využili hostující hráči, kteří si zbytek utkání pohlídali a zaslouženě si od nás odvezli všechny body.        

Příští kolo:

VILÉMOVICE : VYSOČANY  NE 17.8. 16:30 

 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Březen 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše