3. kolo VYSOČANY : ŠOŠŮVKA 3 : 2 ( 2 : 1 )

Vydáno: před 10 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 16740×

VYSOČANY   :   ŠOŠŮVKA    3  :  2   (  2  :  1  )

Sestava:  Vágner P. – Hejč T., Rudolf P., Zouhar J., Grmela M., - Hejč J., Slouka T., Zavadil P., Janík D. – Beneš M., Torda J.

Na střídání:  Pokorný T., Kubásek M.

Střelci branek:  2x Torda J, Hejč J. - Sehnal L., Krátký M.

Ve třetím podzimním kole jsme na domácím trávníku přivítali mužstvo Šošůvky a díky štěstíčku, které nám chybělo v našem posledním vzájemném souboji jsme se dočkali prvního vítězství.

Úvod utkání patřil našemu mužstvu a díky rychlé kombinaci jsme se dostávali do slibných šancí. A hned ve 3. minutě jsme se dočkali. Rychlá akce po pravé straně, následný centr se dostal k osamocenému Tordovi a ten nás střelou pod víko poslal do vedení 1:0. Bohužel jsme se z vedení neradovali dlouho. Již v 7. minutě se podobná akce zrodila na opačné straně. Krátký poslal centrovaný míč za obranu na Sehnala a ten z 5 metrů srovnal na 1:1. Obdržená branka naše mužstvo nesložila a dál jsme předváděli o něco lepší hru než hosté ze Šošůvky. A ve 20. minutě jsme se opět dočkali. Po skrumáži ve velkém vápně hostující obrana nedokázala odkopnout míč do bezpečí, k míči si sběhl Jirka Hejč a umístěnou střelou z 10 metrů zvýšil na 2:1. Po vstřelené brance naše iniciativa začala pozvolna opadávat a otěže zápasu převzali hosté. Naštěstí se žádná jejich střelecká šance neujala a tak první půle skončila naším těsným vedením.

Úvod druhé půle se nesl v opatrném duchu a ani jedno mužstvo si nedokázalo vytvořit gólovou příležitost. Až v 72. minutě Torda  svým důrazem odstavil hostujícího obránce od míče, potáhl si míč na hranici velkého vápna a přízemní střelou k pravé tyči nedal Valachovi šanci 3:1. Po vstřelení branky to vypadalo, že si zbytek utkání v klidu pohlídáme, ale vše bylo jinak. Běžela 80. minuta, v pokutovém území se o míč střetl Zouhar s Kuchařem, při kterém byl druhý jmenovaný faulován a z nařízené penalty se Krátký nemýlil 3:2. V posledních minutách utkání hosté vrhli všechny síly do útoku a doslova nás přikovali k naší bráně. V této fázi zápasu nás několika skvělými zákroky podržel náš brankář Vágner a hlavně díky němu jsme další branku neinkasovali a před krásnou diváckou kulisou jsme mohli oslavit první podzimní výhru.   

Příští kolo:

OLOMUČANY : VYSOČANY  NE 31.8. 16:30 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Duben 2023 Následující
Po Út St Čt So Ne
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zobrazit vše