Mistrovské utkání FK Vysočany/Šošůvka

Vydáno: před 4 lety | Autor: Petr Panáček | Kategorie: MUŽI
Počet přečtení: 5278×

I.B.JMKFS:  FK  Vysočany / Šošůvka  A – TJ Sokol Kobeřice   1 : 3  (1 : 1)

Sestava: Valach Jaroslav – Škvarenina Libor (83. Hebký Michal), Hejč Tomáš, Wágner Tomáš, Svoboda Dixie (76. Šebela Martin ml.) -  Maňoušek Jiří, Doležel Petr, Gross Miroslav, Hejč Jiří – Krátký Marek (32. Petržel Aleš), Sychra Tomáš (74. Bezděk Luboš)

Branky: Sychra Tomáš – Svoboda Filip 2 a Toncr Michal

 Již počtvrté (z našich pěti odehraných duelů) jsme se představili na domácím hřišti a podruhé za sebou jsme na svého soka nestačili. Přes výborně rozehraný úvod jsme opět nezvládli druhý poločas a po sobotní porážce se suneme tabulkou směrem k jejímu dnu.

Začátek střetnutí je z naší strany povedený i díky situaci ze 4. minuty. To dlouhý Valachův odkop dobře neodhadne obránce Kobeřic, míč jen hlavou posune za sebe k rozběhnutému Sychrovi, který si s takovou šancí ví rady a střelou podél vybíhajícího brankáře otevírá skóre, 1-0.

Jsme samozřejmě povzbuzeni a dál se snažíme tvořit hru. V 10. minutě není daleko od navýšení vedení Krátký, jenž si všimne vysunutého gólmana a v podstatě z poloviny hřiště se jej pokusí přehodit. Bohužel míč skončí jen kousek nad břevnem hostující brány. Naši povedenou čtvrthodinku pak zakončuje Tomáš Hejč, který se dostane v 16. minutě k hlavičce po rozehraném rohovém kopu, ovšem míří nad bránu. Soupeř o sobě dá hlasitěji vědět poprvé ve 21. minutě a hned je z toho branka v naší síti. Po průniku z levé strany střílí hráč Kobeřic jen do vybíhajícího Valacha,  míč se odráží k jeho dalšímu neobsazenému spoluhráči, jenž poté neomylně zamíří z deseti metrů do naší odkryté brány,1-1.

Ve zbytku druhé půle pak jako by oba protivníci již čekali na poločas. K vidění je vyrovnaná hra o střed pole bez nějakých větších šancí.

Do druhé půle vstoupíme aktivněji a máme více ze hry. Ovšem naší hře chybí nějaká finální myšlenka, která by vedla k možnosti zakončení a tak se hosté bez větších problému brání a čekají na svou příležitost. Ta přijde v 70. minutě, kdy Kobeřice předvedou parádní kombinační akci začínající z vlastní poloviny a končící přesným zakončením jejich hráče, proti kterému je Valach absolutně bezmocný, 1-2.

Na naše kopačky pak dolehne hodně nervozity a nedokážeme se propracovat do větší možnosti. Sice ve dvou případech dokážeme před bránou soupeře udělat pořádný zmatek, ovšem bez solidního střeleckého zakončení. Nejblíže ke srovnání stavu má pak Petržel, který v 82. minutě po centru z pravé strany zakončuje před brankářem sice efektně, avšak nedůrazně. A tak ve snaze srovnat otevřeme obranu, do které míří šikovní fotbalisté Kobeřic. V 87. minutě máme ještě štěstí, když po rychlé kombinaci míří jejich hráč pouze do břevna, jenže v 90. minutě přijde definitivní rozhodnutí. Útočník hostů se seběhne sám před Valacha, který se ještě výběhem snaží situaci zachránit, ovšem protihráč je proti a povedeným lobem uzavře jak skóre, tak i vlastně celý sobotní zápas, 1-3.

 

 Příště: V neděli 20. září 2020 zajíždí naši fotbalisté do Boskovic, kde se střetnou s místní rezervou. Začíná se v 15:30 h. a uvítáme samozřejmě silnou diváckou podporu.

B tým: IV. třída OP

SK Jedovnice B - FK  Vysočany / Šošůvka  B   3 : 4  (2 : 2)

Branky:Bezděk Luboš 2, Šebela Dominik a Razák Antonín

Vyrovnaný zápas velice solidní úrovně jsme rozhodli brankou v 90. minutě.

 FK  Vysočany / Šošůvka  B – Sokol Lažany   6 : 4  (3 : 1)

Branky:Šebela Dominik, Čupr Tomáš, Vágner Lukáš, Valach Jaroslav, Grmela Miroslav a Crhonek Leoš

Před početnou diváckou kulisou jsme v Šošůvce zdolali vedoucí Lažany hlavně díky první čtvrthodině, kdy jsme získali tříbrankový náskok, který byl pro hosty již nedostižný.

 Příště: Naše béčko zajíždí již v sobotu 19. září 2020 do Lysic, kde budeme soupeřem Kunštátu C. Úvodní výkop je stanoven na 15:30 h. Zveme všechny fanoušky.

 

Kalendář akcí v obci

Předchozí Říjen 2020 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  • 04. 10. 2020 Růžencová pobožnost
  • 11. 10. 2020 Růžencová pobožnost
  • 18. 10. 2020 Růžencová pobožnost

Zobrazit vše