Mistrovské utkání FK Vysočany/Šošůvka

Vydáno: před 2 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 3924×

 I.B.:  FK  Vysočany / Šošůvka  A – SK Babice nad Svitavou   2 : 3  (1 : 1)

Sestava: Konečný David – Petržel Aleš, Hejč Tomáš, Wágner Tomáš (81. Kadlec Matěj), Bezděk Luboš (70. Svoboda Dixie) – Hejč Jiří, Grmela Miroslav, Němec Libor, Kosek Tadeáš – Crhonek Tomáš, Krátký Marek  

Branky: Kosek Tadeáš a Crhonek Tomáš – Hruška Zdeněk 2 a Ondráček Martin

V slunečném sobotním odpoledni jsme ve Vysočanech přivítali soupeře z Babic. Tedy týmu, který patří k předním celkům tabulky, takže jsme věděli, že jakýkoliv bodový zisk by byl úspěchem. Avšak po odehraných 90 minutách si můžeme „drbat“ hlavu. Podali jsme jeden z těch lepších podzimních výkonů a myslím si, že jsme rozhodně měli na vítězství. Bohužel jsme oproti hostům, kteří dokázali naše chyby trestat, byli v zakončení špatní. Jelikož střeleckých možností na výhru jsme měli poměrně dost.

Od úvodních minut působíme mnohem aktivnějším dojmem a již ve 3. minutě můžeme jít do vedení. Po odrazu míče v pokutovém území Babic se dostane k zakončení Kosek, ale vyloženou možností pohrdne, když z osmi metrů míří vysoko nad břevno. Pokračujeme ve své útočné snaze i nadále a v 8. minutě se dostává k zakončení Krátký, jenže je až příliš blízko brankáře a ten dokáže postavit mezi střelce a bránu svoje tělo. Hosté jsou vývojem zaskočeni a rozehrávají se pomaleji. Až ve 13. minutě poprvé zahrozí, ale střelu z levé stranu likviduje Konečný. Hraje se divácky velice hezké utkání, kdy oba celky pomýšlejí hlavně na ofenzívu a v 19. minutě máme další obrovskou možnost. Krátky ideálně přihraje Crhonkovi, ten je sám před brankářem, ale nedokáže míč dostat za jeho záda. O minutu později je v permanenci opět Konečný, který má i štěstí, když pohotová střela hráče Babic uvnitř pokutového území míří do míst, kde náš gólman stojí. Hosté zahrávají také nebývale velký počet rohových kopů a ve 24. minutě si oddychneme, když jeden z jejich hlavičkujících hráčů míří těsně mimo tři tyče. Ovšem hned o minutu později přichází naše radost. Krátký přihraje na levou stranu Koskovi, ten se prosadí přes obránce, aby následně střelou pod břevno vyslanou z šestnácti metrů pokořil hostujícího brankáře, 1-0. Vedení domácích je naprosto zasloužené jenže nám nevydrží dlouho. Ve 30. minutě zahrávají hosté rohový kop, míč se odrazí za „velké vápno“, no a fotbalista Babic skákavou střelou, která zapadne z pravé strany přesně k protilehlé tyči, srovná, 1-1. Je to přece jen pro domácí barvy šok, ale snažíme se o odpověď. Šancí tedy už do konce poločasu mnoho není, kromě té z 36. minuty, kdy se snaží v pádu zakončit Krátký, ale obránce stihne míč mířící do sítě vykopnout z brány.

Ve druhé půli se pokusíme navázat na výkon z té první. Tempo sice už není tak vysoké, ale přesto praktikujeme nadále aktivní pojetí a soupeře přehráváme. V 52. minutě nám může vrátit vedení Crhonek. Ten je po Krátkého přihrávce opět v souboji s brankářem, ale ani tuto svoji druhou vyloženou šanci nevyužije. Přesto se zdá, že jsme rozdílovému gólu blíže. Jenže co se zdá je sen. V 61. minutě zachybujeme, nezachytíme rozehrávku Babic a jejich fotbalista je sám před Konečným. Ten sice jeho následnou střelu skvělým zákrokem zlikviduje, ale napodruhé už míč neudrží, dojde k souboji Petržela s útočníkem, při kterém se náš obránce dopustí faulu a kope se penalta. S tou hráč soupeře naloží s jistotou a skóre se otočí, 1-2. Je to mrzuté, ale pořád nám zbývá 30 minut hry a v sobotu opravdu nehrajeme špatně. Opět se tlačíme na polovinu soupeře a svůj tlak zúročíme v 77. minutě. Po přihrávce od Krátkého se k míči dostane Crhonek a tentokrát zachová chladnou hlavu. Zpoza obránce ukryje přízemní střelu, která ze čtrnácti metrů zapadne přesně k levé tyči, 2-2. Cítíme se na výhru a pokračujeme v náporu. Jenže v 81. minutě necháme zaútočit hosty, kdy jejich hráč střílí ze sedmnácti metrů a Konečný má co dělat, aby míč vytlačil na roh. Ten hosté rozehrají přetaženě na jejich zcela volného hráče, který míč vrátí před bránu a další neobsazený fotbalista Babic jej usměrní za záda bezmocného Konečného, 2-3. Na tuto branku už nenalezneme adekvátní odpověď. Nechybí snaha, ale spíše víra. Míče nám odskakují a tak soupeř hlídá výsledek, který může ještě navýšit v 86. minutě, kdy Konečný zlikviduje průnik soupeřova útočníka z levé strany. Sami na nějakou smysluplnou protiakci nenajdeme prostor a tak počtvrté v řadě Babicím podlehneme. Ovšem dnes opravdu s hořkou příchutí. Nezasloužili jsme si to.

Příště: O body nutné k záchraně se tak musíme pokusit jinde. Nejlépe již v sobotu 16. října 2021, kdy nás v Ráječku čeká místní rezerva. Hraje se od 15:00 h.

 I.B.:  FC Veverská Bítýška - FK  Vysočany / Šošůvka  A    2 : 6  (1 : 3)

Sestava: Zouhar Daniel – Svoboda Dixie (17. Hejč Jiří – 82. Slouka Tomáš), Beneš Michal, Wágner Tomáš, Bezděk Luboš – Kadlec Matěj (56. Grmela Miroslav), Němec Libor, Doležel Petr, Kosek Tadeáš – Krátký Marek (82. Ševčík Pavel), Crhonek Tomáš

Branky: Kučera Viktor a Michna Filip – Crhonek Tomáš 2, Kosek Tadeáš 2, Krátký Marek a vlastní

Č.K.: Lajcman (Veverská Bítýška)

K veledůležitému duelu jsme v nedělním odpoledni cestovali na hřiště Veverské Bítýšky, kde jsme potřebovali uspět, abychom se udrželi v kontaktu s ostatními týmy spodní části tabulky. V divácky docela zajímavém utkání se nám to povedlo, když jsme byli lepším celkem a konečně jsme dokázali dávat i góly.

Úvod zápasu se nám i díky soupeři povedl náramně. Již na konci první minuty centruje z pravé strany Krátký a míč se od stojné nohy zaskočeného obránce, stojícího osamoceně před bránou, odráží neomylně do domácí sítě, 0-1. Je to začátek, který se nám opravdu hodí, abychom byli přece jen klidnější. Ovšem na hřišti je to v úvodní pasáži spíše boj. Domácí, vyznávající silový styl, nakopávají míče na své útočníky, snaží se je následně doplnit, případně udeřit z nějakého rohového kopu. Naši fotbalisté se sice snaží o kombinační hru, ale narážíme dost často na nepřesnosti ve finální fázi. V 9. minutě si pak oddechneme, když vznikne velký „závar“ před Zouharovou bránou, ale vždy některý z obránců dokáže nebezpečí obětavým zákrokem zažehnat. Jinak se hraje neurovnaná pasáž, kterou prosvítí akce Doležela z 18. minuty, kdy Petr projde středem hřiště, předloží míč Němcovi a Liborova rána následně jen těsně přeletí břevno domácí brány. Další pohledný okamžik přijde ve 29. minutě a je hned gólový. Kosek se s míčem na noze protáhne z levé strany až před pokutové území, aby poté parádní ranou z osmnácti metrů trefil přesně pravý horní roh domácí brány, 0-2. Ve 31. minutě může být ještě veseleji. Po hezké souhře centruje před bránu Krátký a dobíhající Crhonek pohotově zakončuje sám před gólmanem, ten se však „vytáhne“ a reflexivním zákrokem tuto střelu vyrazí. Poněkud nás to zamrzí ve 35. minutě. Po zákroku Koska se kope přímý kop, po kterém dojde k souboji uvnitř pokutového území a rozhodčí pískne penaltu. Domácí však akci dohrají a po přerušení hry dostanou míč do Zouharovy brány. Hlavní rozhodčí celou situaci konzultuje s pomezním na druhé polovině hřiště a ten ho přesvědčí, že gól byl dosažen ještě před přerušením hry. Nutno říct, že byl nejspíš jediným v celém areálu (a to s klidným svědomím započítám i domácí fanoušky). Zkrátka gól je uznán, my dostaneme dvě žluté karty za protesty a pokračuje se, 1-2. Naštěstí nás pocit křivdy nemusí trápit příliš dlouho. Ve 38. minutě se opět na pravé straně uvolní aktivní Krátký, jeho centr sice tečuje obránce, ale ani to nezabrání tomu, aby míč doputoval k hlavě Crhonka a Tomáš míč i s pomocí pravé tyče dostane do brány, 1-3. Dvoubrankový náskok nás samozřejmě opět povzbudí a s přehledem dohrajeme první půli.

Do druhé části vstoupíme aktivně. A hned 2x můžeme využít přečíslení před pokutovým územím. Ovšem ani Krátký, ani o chvíli později Kosek nedokáží předat včas a hlavně přesně míč do vyložené šance. A tak přijde trest. V 51. minutě se přes Kadlece se štěstím protlačí na levé straně Michna a následným přesným obstřelem Zouhara vrací Bítýšku do hry, 2-3. Náš hráč se navíc zraní, což je další komplikace. Dokážeme však na domácí zdramatizování odpovědět. V 59. minutě vysune Doležel na levé straně rozběhnutého Krátkého a Marek poté od postranní čáry vyšle přízemní přihrávku, o kterých se říká, že mají oči. Trajektorie míče naprosto přesně mine trojici obránců, aby u zadní tyče našla nohu dobíhajícího Crhonka, jež uklidí míč do protipohybu zcela bezmocného brankáře, 2-4.

Náš dvoubrankový náskok je zpět a domácí začnou působit bezradně. Přestávají stačit rychlostně, čehož dokážeme využít. V 68. minutě udrží míč faulovaný Doležel (ten nastoupil po roční pauze k prvnímu zápasu a je důkazem toho, že kvalitní hráč to má s fotbalem, jak s jízdou na kole, nezapomíná se…), který vyšle další přesnou přihrávku na po levé straně rozběhnutého Koska, Tadeáš uteče obránci a pak vedle vybíhajícího brankáře navýší naše vedení, 2-5. No a když je v 70. minutě v pokutovém území faulován Kosek, Krátký prudkou střelou, i přes zásah gólmana, rozvlní síť z penaltového puntíku po šesté, 2-6. Domácí frustrace pak vyvrcholí vyloučením kapitána soupeře, ale v podstatě se již jen dohrává. Sice máme náznaky akcí, jak vedení navýšit, ale chtělo by to více přesnosti. Na druhé straně mají v 84. minutě domácí obrovskou příležitost i v oslabení ke korekci stavu, jenže to by nesměl jejich hráč ze šesti metrů přestřelit bránu. Jelikož není žádný důvod k nastavení, ozve se na konci 90. minuty píšťalka rozhodčího. A po důležitém vítězství se nám zase lépe dýchá.

Příště: Soupeře z popředí tabulky hostíme v sobotu 9. října ve Vysočanech. Přijedou Babice, takže zveme všechny příznivce. Začíná se v 15.30 h.

 I.B.:  FK  Vysočany / Šošůvka  A – TJ Vilémovice   0 : 6  (0 : 2)

Sestava: Valach Jaroslav – Maňoušek Jiří (60. Hejč Jiří), Bezděk Luboš, Wágner Tomáš, Svoboda Dixie (77. Slouka Tomáš) – Kadlec Matěj, Němec Libor, Crhonek Tomáš, Krátký Marek, Šebela Dominik (46. Grmela Miroslav) – Kosek Tadeáš

Branky: Polách Tomáš 3, Fried David, Jarůšek Tomáš a Zach Vojtěch

V den svátku sv. Václava jsme v dohrávaném střetnutí přivítali soupeře z Vilémovic. Ti přivezli všechny své „hvězdné posily“, takže se opravdu neobyčejně velká divácká návštěva měla na co dívat. A právě bývalí prvoligový fotbalisté Zbrojovky Brno byli klíčovými postavami svého celku. Naši hráči se sice snažili, ale v hlavách jakoby již dopředu nepočítali s ničím jiným než s porážkou, a bylo to zkrátka vidět. Hosté nás naprosto zaslouženě vysoko porazili, i když výsledku by slušel i nějaký ten gól na naší straně.

Od prvních minut je na hřišti vidět rozdíl ve způsobu hry. Naši hráči spíše vyčkávají, co se bude dít, a hosté tvoří. Svoji aktivitu přetaví v úvodní gól ve 13. minutě, kdy akci středem hřiště zakončí přesnou střelou Polách, 0-1. Přesto můžeme rychle odpovědět. V 17. minutě centruje z pravé strany Krátký, ale dobíhající Šebela přestřeluje odkrytou bránu. Je to však v první polovině asi jediná naše šance. Jinak se hraje podle hostujících not a ti po několika nadějných příležitostech přidají ve 27. minutě, poté co zcela rozeberou naši defenzívu, druhou branku Poláchem, 0-2. Ve zbývajícím čase se zaměřujeme více na to, abychom neinkasovali, než že bychom měli nějaké útočné choutky, což se nám přes některé hodně dobře vyhlížející možnosti soupeře podaří.

To ovšem neplatí pro úvod druhé půle. Švancara se snadno uvolní na levé straně a po jeho přihrávce zakončuje ve 47. minutě Fried s přehledem mimo dosah brankáře Valacha, 0-3. Soupeř hraje naprosto uvolněně a předvádí pohledné akce, které jsou někdy možná až moc překombinované. Tak to vezme na sebe v 57. minutě Jarůšek, který střelou z hranice „šestnáctky“ přidá další gól, 0-4. A když v 65. minutě vidí přítomní diváci další pohlednou akcí, kdy střela z kopačky Zacha zapadne za gólmana Valacha znovu, vypadá to na hodně velký debakl, 0-5. Slouží nám ke cti, že se snažíme alespoň o korekci. Blízko je v 67. minutě Svoboda a velká škoda dvou dalších možností Koska, před kterým v jednu chvíli zívala i prázdná brána. Mezitím se však v 69. minutě ukázal v dobrém světle Valach, který likviduje penaltu Jarůškovi. Je to ovšem jen malá náplast. Navíc v 81. minutě předvede svoji úžasnou kopací techniku Polách, kdy po jeho parádně zahraném přímém kopu vytahuje gólman Valach míč ze sítě pošesté, 0-6. V posledních minutách hrají hosté spíše pro diváky, takže už další gól nepřidají a naopak poslední naše možnost alespoň na čestný úspěch končí Bezděkovou střelou z přímého kopu v 89. minutě, kdy míč od břevna míří do zámezí. Konečný hvizd rozhodčího je pro naše fotbalisty spíše vysvobozením, jelikož jsme na svého soupeře zkrátka neměli a o body se musíme porvat úplně někde jinde.

Příště: Důležitý souboj s ohledem na boj o záchranu svedeme v neděli 3. října 2021 ve Veverské Bítýšce. Úvodní hvizd rozhodčího je stanoven na 15.30 hodin a půjde o hodně.

I.B.:  FK Podolí u Brna - FK  Vysočany / Šošůvka  A    4 : 1  (3 : 0)

Sestava: Valach Jaroslav – Maňoušek Jiří, Beneš Michal, Wágner Tomáš, Bezděk Luboš – Kadlec Matěj, Němec Libor, Crhonek Tomáš, Krátký Marek, Kosek Tadeáš – Sychra Tomáš (52. Hejč Jiří)

Branky: Mičko Jakub 2, Veselovský Tomáš a Dereshev Denis – Krátký Marek

Č.K.: Beneš (FK Vysočany - Šošůvka)

Po výhře v Lipovci cestovali naši fotbalisté do Podolí. Takovou kuriozitou je, že to byl třetí soupeř v řadě (po Kobeřicích a Lipovci), který spojil pouťové oslavy se střetnutím s našimi hráči. Ovšem oproti minulému týdnu již nebyl návrat tak radostný. Výsledek sice hovoří celkem jasně, ovšem nemuselo tomu tak být. Domácí mají velice kvalitní tým, jenže naši fotbalisté nepodali v sobotním odpoledni špatný výkon. Troufám si tvrdit, že šlo o vyrovnaný zápas, který měl však jeden zásadní nepoměr. A tím byla individuální kvalita v zakončení. V podstatě až do čtvrtého gólu Podolí jsme byli, přes tříbrankovou ztrátu v poločase, ve hře o nějaký ten bod. Jenže zatímco soupeř dokázal s vypracovanými možnostmi naložit takřka dokonale, o našich fotbalistech se to říct nedá. Takže se vracíme s porážkou, s vyloučeným Benešem (i když na obranu našeho kapitána musím dodat, že v případě vyloučení šlo spíše o nešťastný faul, který postrádal veškeré známky úmyslu, ale červenou kartu si rozhodčí dle pravidel obhájí) a také se zraněným Sychrou. Tudíž v situaci, kdy horkotěžko skládáme sestavu, docela tristní bilance….

Samotný začátek zápasu je ve znamení naší aktivity. Již v 1. minutě solidně zakombinujeme a Sychra míří pohotovou střelou těsně nad bránu. Další možnost je zde v 6. minutě. To Maňoušek vysune přízemní nahrávkou na pravé straně rozběhnutého Sychru a Tomáš pálí sice z ostřejšího úhlu, ale jeho střele chybí u vzdálenější tyče jen centimetry. Soupeř je zcela jistě zaskočen a v 8. minutě jsme vedení nejblíž. Kadlec se hezky uvolní na pravé straně, na jeho centr si naskočí osamocený Wágner a míč z jeho hlavy těsně míjí levou tyč brány Podolí. Favorit zápasu dá o sobě poprvé vědět v 11. minutě, kdy Valach nadvakrát likviduje jedovatou střelu zpoza „vápna“. Bohužel domácí na svoji „první vlaštovku“ dokáží navázat. Ve 14. minutě nechá hned trojice našich hráčů mnoho prostoru Mičkovi, ten se protáhne po „hranici šestnáctky“, předloží míč do palebné pozice Veselovskému, který ze sedmnácti metrů zacílí přesně k pravé tyči Valachovy brány, 1-0. Obdržená branka po solidním úvodu s našimi přece jen zacloumá a domácí přeberou iniciativu. Ovšem dlouho bez nějakého vážnější zakončení. Jenže ve 32. minutě si vezme míč Mičko, narazí si se spoluhráčem a sám před Valachem nezaváhá, když obstřelem uklidí balon k levé tyči, 2-0. A když ve 34. minutě vyrobíme chybu v rozehrávce, tak soupeř podnikne bleskový úder, který končí přesným zakončením zcela volného útočníka kolem bezmocného Valacha, 3-0. Výsledek je v tu chvíli hodně krutý, jelikož soupeř využil vše, co měl, ale takový je fotbal. Zlepšit náladu nám může Sychra, který ve 44. minutě po akci Kadlece pálí prudce, ale také nepřesně. Míč končí vysoko nad bránou.

Do druhého poločasu tak vstupujeme s takřka neřešitelným rébusem. Ovšem ke cti našim borcům lze přičíst, že nic „nezabalili“ a dokázali z druhého dějství udělat zajímavou podívanou. Hodně nám pomůže situace z 53. minuty, kdy si na dlouhý pas od Němce naběhne Krátký, aby z pravé strany (navíc z poměrně těžkého úhlu) přes obránce dokázal dostat míč mimo dosah gólmana a snížit na 3-1. V této fázi zápasu jsme lepším celkem a soupeře držíme na jeho vlastní polovině. Hru výrazně oživí střídající Jirka Hejč a domácí začnou tahat čas. Jediným světlým okamžikem pro Podolí je situace z 60. minuty, kdy do dění vstoupí pomezní rozhodčí, který signalizuje domnělý faul Wágnera v pokutovém území, ale po pár chvílích napětí, kdy je hra přerušena, nechá hlavní sudí pokračovat ve hře. Opět se nadechneme k náporu a v 65. minutě má na kopačce gól Kosek, jenž se uvnitř pokutového území dostane k míči, ale v dobré pozici bránu přestřelí. V 69. minutě pak znovu Kosek hezky pronikne po pravé straně, předloží zpětnou přihrávkou ideálně míč Krátkému, ale náš střelec tentokrát zařízení netrefí. V 70. minutě má Marek ještě větší možnost. Němec načasuje přihrávku a Krátký běží sám na brankáře, bohužel ten jeho následnou polovysokou střelu srazí mimo svoji bránu. Škoda, jelikož z této fáze zápasu jsme mohli a měli vytěžit víc. To domácí předvedli svoji produktivitu v 78. minutě. Rychlou akci do naší otevřené obrany zakončuje vedle vybíhajícího Valacha suverénně Mičko a v podstatě zápas definitivně rozhodne, 4-1. Poslední desetiminutovka už se hraje spíše z povinnosti. Polevíme ze své aktivity a jsou to naopak domácí, kteří mohou své vedení navýšit. V 83. minutě končí míč po střele hráče Podolí na pravé tyči Valachovy brány a další dobíhající protihráč odkrytou bránu přestřeluje. V 85. minutě nás pak skvělým zákrokem zachrání brankář Valach, jenž likviduje vyloženou šanci po střele z bezprostřední blízkosti. V samém závěru utkání dojde k již v úvodu zmiňovaném faulu Beneše, který dostává v 90. minutě červenou kartu a ošetření domácího fotbalisty je pro rozhodčího signálem k ukončení zápasu.

Příště: O hodovém víkendu jsme měli v sobotu sehrát atraktivní derby s Vilémovicemi. Vzhledem k velkému množství absencí v našem týmu jsme požádali soupeře o odklad a ten naší žádosti vyhověl. Zápas by měl být sehrán na hřišti v Šošůvce v den státního svátku, v úterý 28. září od 16 hodin.

 I.B.:  SK Sokol Lipovec - FK  Vysočany / Šošůvka  A    2 : 4  (2 : 2)

Sestava: Valach Jaroslav – Maňoušek Jiří, Beneš Michal, Wágner Tomáš, Bezděk Luboš (76. Svoboda Dixie) – Kadlec Matěj (68. Petržel Aleš), Němec Libor (84. Grmela Miroslav), Crhonek Tomáš, Krátký Marek, Kosek Tadeáš – Sychra Tomáš

Branky: Keprt Daniel 2 – Kosek Tadeáš 2, Němec Libor a Krátký Marek

Č.K.: Zouhar Vojtěch st. – Petržel Aleš

Sérii nezdarů jsme přerušili možná trochu překvapivě v pouťovou neděli na hřišti v nedalekém Lipovci. Před vysokou návštěvou jsme měli lepší vstup do zápasu a vypracovali jsme si během první půle až dvoubrankový náskok, o který jsme však ještě do poločasu přišli. Naštěstí pro naše barvy byl v druhém dějství jediným úspěšným střelcem Kosek, a tak si z Lipovce odvážíme cenné tři body.

Úvodní pasáž zápasu se nese za mírné převahy hostujícího celku, ale bez nějakého vážnějšího zakončení. Přesto se na změnu skóre čeká pouze do 25. minuty. To je v pokutovém území faulován Krátký a Němec naprosto s přehledem penaltu proměňuje, 0-1. Ve 30. minutě si poté pomůžeme další standartní situací. Přímý kop se zahrává takřka „od střídaček“ a míč si najde hlavu Marka Krátkého, jenž podruhé rozvlní síť za zády gólmana domácích, 0-2. Zápas máme tedy výborně rozehraný, ale jeho průběh si pokazíme sami. Ve 34. minutě přijdeme o míč ve středu hřiště, následuje rychlá kombinace soupeře a zakončující Daniel Keprt prokáže své střelecké kvality, 1-2. Protivník je rázem zpět ve hře a naše kopačky se snese mírná nervozita. Ta vyvrcholí ve 41. minutě, kdy se opakuje hodně podobná situace, jako před naší první obdrženou brankou. Zbytečná ztráta míče ve středu hřiště, opět nedokážeme zachytit rychlou přímočarou akci Lipovce, no a Keprt se prosadí před Valachem i podruhé, 2-2. Svým způsobem jsme pak rádi, že zápas rozdělí poločasová přestávka.

Druhý poločas začne podstatně lépe domácí celek, povzbuzený vyrovnáním ze závěru úvodního dějství. Uzamkne nás před naši bránu a máme docela štěstí, když nevyužije hned dvě výborné možnosti k obratu ve skóre. Lipovec gól nakonec přece jen dá, ale ten není uznán pro ofsajdové postavení domácího fotbalisty. V těchto okamžicích se zřejmě láma zápas. Jelikož to, jak se naloží s možností ke vstřelení branky, ukáže následně soupeři Kosek. Po individuální akci, kdy unikne z levé strany obráncům, obejde i vybíhajícího brankáře a zamíří v 61. minutě do prázdné brány, opět vrátí vedení na naši stranu, 2-3. Naše hra se zklidní a úspěšně odoláváme atakům domácích. Navíc když se v 78. minutě prosadí střelecky znovu Kosek, tentokrát přesnou střelou z hranice „šestnáctky“ k bližší tyči, zdá se být rozhodnuto, 2-4. Situace se o chvíli později zkomplikuje vyloučením Petržela, ale Lipovec už nemá příliš především morálních sil na to, aby s výsledkem ještě něco udělal. V 85. minutě sice mají domácí ještě jednu možnost ke korekci stavu, ale není jim přáno. V samém závěru je ještě vyloučen i domácí kapitán, ovšem to již na výsledek nemá absolutně žádný vliv, stejně tak jako na našem importu bodů z Lipovce.

Příště: V sobotu 18. 9. 2021 hrajeme opět na hřišti soupeře, kterým bude tentokrát Podolí u Brna. Začíná se v 16.00 h.

 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Červenec 2022 Následující
Po Út St Čt So Ne
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zobrazit vše