Přehazovaná

Vydáno: před 10 lety | Autor: Jana Sehnalová | Kategorie: Aktuality
Počet přečtení: 12234×

V úterý 20.5.2014 se žáci 4. a 5. ročníku rozjeli do Základní školy v Ostrově u Macochy, kde se konal turnaj  v přehazované.

V letošním roce nás čekali soupeři z Ostrova, ze Sloupu, z Jedovnic, Podomí a Lipovce. A nutno podotknout, že to byli velmi silní soupeři.

Slavnostní zahájení proběhlo v 8 hodin před budovou školy a hned poté se všichni hráči této kategorie přesunuli do ostrovské tělocvičny, kde se turnaj odehrával. Hrál každý s každým a vítězné družstvo získávalo 2 body za vítězství. Bohužel, nepodařilo se nám vyhrát ani jeden zápas, a tak jsme skončili na 6. místě.

Nutno podotknout, že všichni naši hráči se snažili v každém zápase podat co nejlepší výkon a o změnu výsledku se snažili do posledního zápasu. Tentokráte jsme dostáli doslova a do písmene známé větě : „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!“

Závěrem je třeba poděkovat všem zodpovědným hráčům, kteří naši školu reprezentovali. Byli to: Jirka Hudec, Adam Včelař, Ríša Svoboda, Patrik Polcer, Simona Kouřilová, Lucka Veselá,  Babeta Rezková a Veronika Kratochvílová.

Děkujeme!