Školní olympiáda

Vydáno: před 8 lety | Autor: Jana Sehnalová | Kategorie: Aktuality
Počet přečtení: 8807×

ŠKOLNÍ ATLETICKÁ OLYMPIÁDA

11. 5. 2016 opět po roce na naší škole proběhla Školní atletická olympiáda. Ráno jsme se v 8.00 sešli v tělocvičně, kde se žáci seznámili s průběhem celého sportovního dne a rozdělení do kategorií.

I. kategorie – 1., 2. a 3. ročník

II. kategorie – 4. a 5. ročník

Soutěžilo se ve čtyřech disciplínách: běh na 50 metrů, vytrvalostní běh, hod kriketovým míčkem a skok z místa. Nejlepší v běhu na 50 metrů byl Jonáš Klouček a Veronika Grobárová, v hodu Sabrina Hudcová a Ondřej Jančík, ve skoku z místa Veronika Grobárová a Jonáš Klouček, ve vytrvalostním běhu Veronika Grobárová a Mirek Hejč. Nejlepším sportovcem naší školy pro rok 2016 byl vyhlášen Jonáš Klouček a nejlepší sportovkyní Veronika Grobárová. Blahopřejeme!

Atletikou ale sportovní den nekončil. Po obědě proběhl ještě turnaj ve vybíjené. Soutěžila čtyři smíšená družstva a vítězství si odneslo družstvo PANTERŮ ve složení: Hudcová Sabrina, Hejč Vašek, Jančík Radim, Matoušek Martin, Jančík Ondřej, Kalová Aneta a Klouček Jonáš. Ti nejlepší budou naši školu reprezentovat na atletické olympiádě málotřídních škol v Rudici a turnaji v Ráječku.

           

           15.5.2016             Dana Kouřilová