Vánoční koncert Šošůvské scholy

Vydáno: před 7 lety | Autor: Jana Sehnalová | Kategorie: Aktuality
Počet přečtení: 11390×

Spolek rodičů při ZŠ ve Vysočanech byl v roce 2014 založen za účelem podpory školy. Stanovy spolku říkají, že cílem je materiální podpora vzdělávací činnosti školy, spolupráce s dalšími školami nebo pořádání vzdělávacích, kulturních, osvětových i sportovních aktivit na podporu školy.

Všichni členové i členky za pomocí zaměstnanců školy mají snahu o plnění těchto úkolů. Vymýšlejí a chystají akce, které by byly přínosem pro všechny občany obce.

Náš Vánoční koncert Šošůvské scholy v pátek 30.12.2016 byl jednou z nich. Po loňské zkušenosti jsme se pečlivě připravili. Nepodcenili jsme propagaci. Řádně vše dohodli v kulturním domě, abychom  náhodou nepořádali akci, když je "něco" jiného. A ani občerstvení nechybělo. Kdo byl, ochutnal a pochvaloval si. Výborný punč, kávu nebo punčový řez či krtkův dort. Chlebíčky čtyř druhů byly jedinečné. K tomu úžasné výkony hudebníků. V repertoáru Šošůvské scholy si každý našel své. Super a moc jim děkujeme.

Bylo nám však smutno, protože návštěva byla mizivá. Proč? Lze se jen domnívat. A poučit se pro příště. 

Nicméně jsme si to užili. Se vším všudy. Všichni, kdo přišli, byli spokojeni a svým potleskem muzikanty odměnili. Dokonce jsme se dočkali i hudebního přídavku. Nám však zůstalo v srdci hořko.

Za Spolek rodičů Jana Sehnalová

Připojené obrázky