S přáním pěkného jarního dne ....

Vydáno: před 13 lety | Autor: Antonín Jirůšek | Kategorie: Archiv
Komentáře: 2× | Počet přečtení: 16013×

S přáním pěkného jarního dne, jsem se přišel rozloučit s obecními stránkami. Jak jsem je ráno otevřel, tak jsem se k tomuto kroku rozhodl. Nechtěl jsem, aby moje příspěvky se staly diskusním forem. Věřím, že jsem z těch několika tisíc občanů, kteří si příspěvky prohlédli, většinu potěšil a někteří při čtení zavzpomínali na své mládí a snad se i poučili. Je mi líto těch, kterým milé přání devadesátileté paní, nebo přání Josefům vadí. Ti musí být plni zloby a nenávisti. Těm chci říci, že život je příliš krátký na to, abyste mrhali svůj drahocenný čas, nenávistí vůči komukoliv. Pokud bude mít obec zájem, tak tam některé příspěvky zase vrátím. A.J.

Komentáře (2)

  • Odkaz na komentář

    Franta P, před 13 lety

    Hernajz Tondo, hned všechno nemaž, když Ti někdo zkritizuje jeden, nebo dva příspěvky! Z povzdálí sleduju co se děje a je pravdou že některé Tvé příspěvky jsou dost osobní, ale to neznamená, že když někdo zkritizuje Josefa a narozeniny, že hned musíš odmazat vše, co jsi kdy na stránky vložil. A ani se nemůžeš divit kritice. Když ono to někdy vypadá tak, že využíváš obecní stránky jako své osobní. Něco tam zveřejníš a vzápětí odmažeš, podle toho jakou máš náladu, nebo zdali se Tě kritika dotkne. Podle mě by to mělo být tak, že co jednou na stránky vložíš, mělo by to tam být trvale. Fakt je taky ten, že přihlásí-li se někdo na obecní stránky, neměly by zřejmě být na hlavní stránce jen gratulační příspěvky. Ale to už je asi i o tom jak zorganizovat stránky, například aby se na hlavní stránce otevřely trvalé základní údaje o obci, nebo údaje z Obecního úřadu. Další různé články přispěvatelů se mohou zobrazovat někde na boku v sekci nové příspěvky, kde si je rozklikne ten, kdo o to bude mít zájem. A lidi už si sami najdou co budou chtít. Nemusí být vše nové jako hlavní údaj obecních stránek. Myslím si, že to je ten kámen úrazu a záminka pro kritiku. A je to současně i k zamyšlení pro zastupitele, protože ti jsou provozovatelé stránek. Ono mít po otevření obecních stránek jako hlavní údaj výsledky stolního tenisu, nebo zprávu z ostrovské školy je taky scestné. Takže ono to fakt není o úrovni příspěvků, ale o tom kde se zobrazují.

  • Odkaz na komentář

    Antonín Jirušek, před 13 lety

    Františku, "Du hast recht". Já jsem chtěl ale vyjádření jiné. Nepřišlo. Příspěvky vracím a ty příští již nebudou na první stránce. Zdravím.

Zapojte se do diskuze k článku: